Yardim yardim yardim🙈🙈🙈
newmommy_ dantel hoşlanmıyorum dedim aslında iki tane dantelli bodysuit im var. Ben bunları giyiyorum dolabında bunlar var şu an zevk meselesi tabii eğer beğenirsen
selen_ bak birinci çok güzel
MedavikPastam ama benim tarzım iki birinciyi ayıp olmasın diye attım bı nevi ortam yumusatma diyebiliriz 🙈😂
selen_ hahahah anladım
simonedebeauvoir
Ben genelde bizim mahallede bı iç giyim mağazası var yıllardır oradan giyiniyorum ama ordan kilot sutyen tarzı şeyler çok güzel oluyor. Trendyoldan da farklı seyelr görürsem alıyorum birde daha uygun Trendyol. Ama her aldığımı bulamadim çoğu eşimin telefonundaki trendyolda birde jartiyer takımı siyah 😂 ben mesela her zaman gecelikle çıkmıyorum böyle elbiseler giyiyorum içine güzel iç çamaşırları falan sözde çay icicez diye oturuyoruz masaya dglshdjd
Bence bu post sabitlensin herkes geceliklerini döksün ortaya herkes nasiplensin bi daha da kimse gecelik sormasın😂
Gecelik değilde.elbise tarzi ama içinde rengarek süpriz çamaşir olabilir.
MedavikPastam hayır kekilliye birden gelen dişil enerji beni bile korkutuyor bazen 🥹😂korkuyorum birgün kocası karıma ne yaptılar diyip buraya baglanıcak diye kırmızılı noktalı site sanmasın burayı 🙄hayır yani sen kekilli ramizsin birden remziyeye nasıl döndün dkddk @Kekillikamisci
Aslinda tüm kadinlarda o ateş var ama cesur değiller @Kekillikamisci gibi
Rouge hahahahahha @Kekillikamisci aşko hızına yetişemiyoruzz🤣
Rouge ahahahahaha 😂 sen yapma bariii 😪😪
selen_ bunlar daha güzel sadece sondaki bana kurbanlık hayvan gibi geliyor öyle seyleri sevmiyorum ama bunu seven olabilir buna saygım var benim gibi prensesler sevmez 😂ikincisi de sanki kanatlanıp ucucak gibi o yandaki detaylar kilo varsa daha geniş gosteriyor ama güzeller cok daha iyi bunlar 🌸
@Usnac95 senin tarzin bunlar değil gibi Aşkitom.
successfulwoman ateşimi farkeden bı kişi daha ❤️ kocaman kalppp ❤️❤️❤️❤️💐💐
Kekillikamisci aaa saka yapıyorummmmm sempatikti samimiydi o olay ya seni öyle tanıdık reklamın iyisi kötüsü olmaz😂
- Düzenlendi
Rouge evet herkesin aklında kaldı o postum . 🤪🤪
Hatta kekikli tavuk falan die alttan alttan bahseden bile vardı gözümden kaçmadı değil burdanda msjimi veriyim 😂😂😂😂