- Düzenlendi
Kekillikamisci Helal olsun canım evet dediklerinde haklısın ama benim kızımla asla konuşulmuyor. Çok denedim, farklı oyunlara yönlendirdim. Tek dediği ben senden korkmuyorum, seni dedeme söylerim. Çünkü babam ona biri sana kızarsa dedeye söyle ben onları döverim diyip durdu. Yapma baba yok, etme baba yok. Benim çocuğum 1.5 yaşına kadar mükemmel bir çocuktu halada öyle ama babamla o kadar çok şımarttılar ve o kadar çok bilinçsiz davrandılar ki olan çocuğumun karakterine oldu. Yeri geldi tartıştım, ses yükselttim yapmayın dedim siz bu çocuğa iyilik yapmıyorsunuz dedim anlamadılar. Bakın bir ortama giremiyorum dedim, sende gitme dediler. Kimseyi evimde ağırlayamıyorum dedim, gelmesinler o zaman dediler. Misafirimle mutfakta otururken kızım babamı görüntülü aramış, vay ben nasıl içeride arkadaşımla otururmuşum çocuk neden oda da tekmiş. Evimin her yeri korunaklı, camlarda balkonda çocuk kilidi var zarar görebileceği bir şey yok diyorum beni suçlu görüyorlar. Annem kızıma telefonu içeri götür bakim annen napıyorsun diyor, misafirim var diyorum o çocuk içeride niye tek diyor. Aslında beni yoran benim ailem. Çocuğuma evet çok iyi davranıyorlar ama dozunu kaçırdıkları için bu kızıma zarar veriyor. Ben şimdi düzeltmeye kızımdan mı başlayayım, ailemden mi diyeceğim ama inanın çocuğum düzelir ailem düzelmez.🌸