• Öneri
  • Ay çıldırıcam korunamıyoruz!!

HurremSultan aynen askim yeter cok sükür allah iki tane nasip etti bizde kendimize zaman ayiralim artik arada bi dimiii cocukla zor inan diyetede gerek yok aslinda bebekle🤣

selen_ çocuk düşünüyorum ama 2-3 sene sonra düşünüyorum. Tek bi oğlum var sadece o yüzden bağlatama vs yaptıramam. Prezervatifi evet yanlıs kullanıyormuşuz. Biz beceremiyoruz onu doğruyu öğrenensekte olmadı işte😔

Benbilirim
Maalesef hiç bir korunma yöntemi kesin sonuç vermiyor. Siz yine prezervatife yönelin bence

Benbilirim hiç biri %100 koruma sağlamıyor ama prezervatifi ilişki başnda mı takıyorsnz boşalmaya yakın mı prezervatiften hamile kalanların çoğu kuşlanm hatası yada içerde kaldı yırtılma vs

TombulHatun işte eşim prezervatifle çok hissetmiyor diye başlarda prezervatifsiz sonra boşalmaya yakın prezervatif takıyordu ilkinde o yzğzeen hamile kaldım ikinci prezervatifde ilişkinin başından beri takmamıza rağmen nasıl olduğunu bilmiyorum heralde yırtılma olduda kaldım

Benbilirim simdi eğer hamileysem ben artık kafama sıkacam (opsiyonel) yeter daaaaa yeter

Benbilirim kafama sıkacam (opsiyonel)

Parantez içi açıklamana çok güldüm 😂😂 kullan hapı bişey olmaz kilo falan verilir ya amaaannn

Benbilirim boşaldktan sonra hemen çıkması lazım boşalıp biraz daha devam ederse sperm prezervatifin içinde yayılıyor ve üstten taşma yapıyor, çok uzun sürerse de kuruyup yırtılabiliyor 6 senedir prezervatif ile korunan ben tecrübe konuşuyor 😂 en sağlıklısı prezervatif senin için ilk 6 ay bende hap kuşlanmştm kilo yaptı bende de

Benbilirim sende benim gibisin ben spiralle hamile kaldım bebeğim oldu 34 günlük bugün şimdi kara kara düşünüyorum neyle korunucam diye