Moonlight_ hahah tageni de hesaplamis adam oyle yerlerde 😂😂😂
Ay çıldırıcam korunamıyoruz!!
Moonlight_ hangisini kullaniyosunnnn👀
selen_ çocuk düşünüyorum ama 2-3 sene sonra düşünüyorum. Tek bi oğlum var sadece o yüzden bağlatama vs yaptıramam. Prezervatifi evet yanlıs kullanıyormuşuz. Biz beceremiyoruz onu doğruyu öğrenensekte olmadı işte😔
Benbilirim Hem spiralle hem (prezervatif le 8 haftalık şuan) hamile kalan benim hiçbir fikrim yok 🥲
Benbilirim
Maalesef hiç bir korunma yöntemi kesin sonuç vermiyor. Siz yine prezervatife yönelin bence
Benbilirim hiç biri %100 koruma sağlamıyor ama prezervatifi ilişki başnda mı takıyorsnz boşalmaya yakın mı prezervatiften hamile kalanların çoğu kuşlanm hatası yada içerde kaldı yırtılma vs
lidyaaa__ O sperm hücresinin bu dünyada yiyecek ekmeği varmış 🤣🤣🤣
TombulHatun işte eşim prezervatifle çok hissetmiyor diye başlarda prezervatifsiz sonra boşalmaya yakın prezervatif takıyordu ilkinde o yzğzeen hamile kaldım ikinci prezervatifde ilişkinin başından beri takmamıza rağmen nasıl olduğunu bilmiyorum heralde yırtılma olduda kaldım
Benbilirim simdi eğer hamileysem ben artık kafama sıkacam (opsiyonel) yeter daaaaa yeter
Benbilirim kafama sıkacam (opsiyonel)
Parantez içi açıklamana çok güldüm 😂😂 kullan hapı bişey olmaz kilo falan verilir ya amaaannn
Benbilirim boşaldktan sonra hemen çıkması lazım boşalıp biraz daha devam ederse sperm prezervatifin içinde yayılıyor ve üstten taşma yapıyor, çok uzun sürerse de kuruyup yırtılabiliyor 6 senedir prezervatif ile korunan ben tecrübe konuşuyor 😂 en sağlıklısı prezervatif senin için ilk 6 ay bende hap kuşlanmştm kilo yaptı bende de
Moonlight_ ben de prezervatif hiç sevemem kullanmadım da aslında nasıl bişey bilmiyorum bile 😂😂😂
Benbilirim Aynen aşko nasibimiz de varmış 😻
Benbilirim sende benim gibisin ben spiralle hamile kaldım bebeğim oldu 34 günlük bugün şimdi kara kara düşünüyorum neyle korunucam diye
Benbilirim canım spiral uygun degilse bir sürü ilaç var yani dene hemen bırakma sen diana mı kullandın o cok kilo yapar diyolar ilacını degistir bi tanıdığım da mide bulantısı yapmıştı değiştirdi cok memnun yani dr a git ve söyle şikayetini ona göre bi başka ilacı denersin yani ilacı hemen eleme
Moonlight_ o emzirirken kullanılıyor diye biliyorum ben ☺️
- Düzenlendi
lidyaaa__ ay ciddi msn spiral+ geri cekilme yapan birisi olarak şuan şokingggg yaniii ama varya o kadar engele ragmen olduysa ilac baglatma vasektomi ne olursa olsun demek ki nasipmis bence hic uzulme evet istemiyosan cok zor bende isteksiz gebe kalmistim ama suan bir bucuk yaşında ve hani saçının telini bile saklarım o kadar cok seviliyor bu zor gunler geride kaliyor inşallah inşallah sağlıkla gelsin bence hapla korun ondan sonrada kuzum valla cabuk büyüyor inan ki anlamıcan bile ikinci mi geliyor? Insallah rahatsız olmadın yazdıklarımdan aynı duyguları yasayan biri olarak yazdım 😇
- Düzenlendi
Sevde_20 Evet canım geçen sene Ocak ayında spiralle hamile kaldım, spiral kaymış farkedemedim, 6 haftalıkken Dr spirali çıkardı 1 hafta sonra karın ağrısı şikayetiyle acilde kalbi durduğunu öğrendim, sebep bulamadılar bence spiralden.
Şuan 8 haftalık hamileyim prezervatifle korunuyorduk sürpriz oldu sevindik ama 4 haftalıkken kalp atışı duyulmadı sonra iki kese görüldü birinin kalp atımı var birinin yok, yarın ikiz mi koruyucu kesemi belli olacak işte.
- gebeliğim 4 yaşında kızım 2 yaşında oğlum var.☺️
Allah izin verirse özel de doğum yapıp bağlamayı düşünüyoruz, Mayıs ta 25 oluyorum. Bu yasa bu kadar çocuk yeter 😂
Yok bitanem neden rahatsız olayım bende mutlu olurum aynı duyguları yaşadığım kişilerle sohbet etmekten, hepiniz iyiki varsınız ❤️❣️
Ask_hosmus aaa nasil yaaa hamile kalirsann🤭
Sevde_20 ay onu hic bilmiyorum askim 🙈
Moonlight_ peki😇😇