• Öneri
  • Ay çıldırıcam korunamıyoruz!!

Benbilirim boşaldktan sonra hemen çıkması lazım boşalıp biraz daha devam ederse sperm prezervatifin içinde yayılıyor ve üstten taşma yapıyor, çok uzun sürerse de kuruyup yırtılabiliyor 6 senedir prezervatif ile korunan ben tecrübe konuşuyor 😂 en sağlıklısı prezervatif senin için ilk 6 ay bende hap kuşlanmştm kilo yaptı bende de

Benbilirim sende benim gibisin ben spiralle hamile kaldım bebeğim oldu 34 günlük bugün şimdi kara kara düşünüyorum neyle korunucam diye

Benbilirim canım spiral uygun degilse bir sürü ilaç var yani dene hemen bırakma sen diana mı kullandın o cok kilo yapar diyolar ilacını degistir bi tanıdığım da mide bulantısı yapmıştı değiştirdi cok memnun yani dr a git ve söyle şikayetini ona göre bi başka ilacı denersin yani ilacı hemen eleme

lidyaaa__ ay ciddi msn spiral+ geri cekilme yapan birisi olarak şuan şokingggg yaniii ama varya o kadar engele ragmen olduysa ilac baglatma vasektomi ne olursa olsun demek ki nasipmis bence hic uzulme evet istemiyosan cok zor bende isteksiz gebe kalmistim ama suan bir bucuk yaşında ve hani saçının telini bile saklarım o kadar cok seviliyor bu zor gunler geride kaliyor inşallah inşallah sağlıkla gelsin bence hapla korun ondan sonrada kuzum valla cabuk büyüyor inan ki anlamıcan bile ikinci mi geliyor? Insallah rahatsız olmadın yazdıklarımdan aynı duyguları yasayan biri olarak yazdım 😇

Sevde_20 Evet canım geçen sene Ocak ayında spiralle hamile kaldım, spiral kaymış farkedemedim, 6 haftalıkken Dr spirali çıkardı 1 hafta sonra karın ağrısı şikayetiyle acilde kalbi durduğunu öğrendim, sebep bulamadılar bence spiralden.
      Şuan 8 haftalık hamileyim prezervatifle korunuyorduk sürpriz oldu sevindik ama 4 haftalıkken kalp atışı duyulmadı sonra iki kese görüldü birinin kalp atımı var birinin yok, yarın ikiz mi koruyucu kesemi belli olacak işte.

1. gebeliğim 4 yaşında kızım 2 yaşında oğlum var.☺️
        Allah izin verirse özel de doğum yapıp bağlamayı düşünüyoruz, Mayıs ta 25 oluyorum. Bu yasa bu kadar çocuk yeter 😂
        Yok bitanem neden rahatsız olayım bende mutlu olurum aynı duyguları yaşadığım kişilerle sohbet etmekten, hepiniz iyiki varsınız ❤️❣️

lidyaaa__ bence de spiralden öyle duyduğum baya kişi oldu.. olsun bakalım dogsun baglat enn güzeli hayırlısı hepsimiz benzer şeyleri yaşıyoruz gerçekten 🥰😊

Moonlight_ o emziren anneler için değil mi ? Nasıl 7 sene kullandın ? 😂😂😂 doktor bana verirken bu emziren kadınlar için doğum kontrol hapı, emzirme bitince başka hapa geçeceğiz dedi 🥴

Benbilirim bence hapı direkt bırakmak yerine değiştirmeliydiniz çok konforlu haplar var