selen_ haklisin canım bende başlamak istiyorum inşallah bir an önce başlarım 1 aydır hep başlıyacam diyorum bir türlü baslayamadim o da ayrı 😂

MedavikPastam zayıflatmak tabi ki.. ama leke giderici yada selülit azaltıcı kremler var ya termal tayt spor krem 3lü güçlü olur diye düşündüm 🙈😂😂

Pinkoooo yazın giteceğin düğünleri giyecegin elbiseleri ve aynaya baktigin da kıyafet denediğinde ki o özgüveni düşün 🤩😂 telaş sarıyor mod direk yükleniyor 😂😂

selen_
        Ben aslında son zamanlarda kilo almıyorum bu sene de ona güveniyorum biraz 🙈

selen_

Canım bak bu selülit kremi ama basenleri komple uygulayabilirsin , karın bölgesi içinde uygun mu bilmiyorum ama ürün üzerinde bence yazıyordur hatırlamıyorum.. çok iyi yakıyor sürdüğün an hissediyorsun ,marka olarak da çok iyi bir marka bence

selen_ evet balim ben farmasi double Effekt paprika&chili Balsam kullandim

selen_ ya aslında bu kremi genelde senin gibi yaksın beni diye alıyordu kadınlar ,spora giderken sürdüklerini söylüyorlardı ,ben bi dönem kozmetik mağazasında çalıştım da gelip gelip bunu alırlardı bende denemiştim güzel yakıyor pürüzsüzleştiriyo falan ama benim birşeyleri düzenli kullanamama gibi bir özelliğim olduğu için uzun dönem kullanmadım 😅

Moonlight_ bulamadım trendyolda ama arkadaşım Farmasi satışı yapıyor ona soracağım 🌸💐

selen_ tamam canim bi sor bakalim ben kullandim taytla sporla cok iyi gelmisti bana😍

selen_
                  Yok canım o kadar zayıf değilim 😜😜
                  Benimde kilom var ama boyum kurtarıyor