selen_ çok az ama alamıyorum 😇 almak istiyorum çünkü senin dediğin gibi safinaza döndüm

umayimo kleopatranizzz Safinaz kendime öz eleştiri ya o kadar az ki kilo alamayan aklıma gelmedi zayıflar 🙈 manken gibisiniz 0 beden herkesin hayali önemli olan sağlık istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah

selen_ ben bu tür ürünlere inanmıyorum pek ya. Öyle faydası olsaydı ünlülüer kullanırdı o kadar estetiği yapmazlardı. Kimse spora gitmezdi eve krem sürerek sıkılaşırdı

selen_ yok be kıyafet yakışmıyor kadın dediğin biraz etli butlu olsun (kendi adıma konuşuyorum) 😇

selen_ haklisin canım bende başlamak istiyorum inşallah bir an önce başlarım 1 aydır hep başlıyacam diyorum bir türlü baslayamadim o da ayrı 😂

MedavikPastam zayıflatmak tabi ki.. ama leke giderici yada selülit azaltıcı kremler var ya termal tayt spor krem 3lü güçlü olur diye düşündüm 🙈😂😂

Pinkoooo yazın giteceğin düğünleri giyecegin elbiseleri ve aynaya baktigin da kıyafet denediğinde ki o özgüveni düşün 🤩😂 telaş sarıyor mod direk yükleniyor 😂😂

selen_
              Ben aslında son zamanlarda kilo almıyorum bu sene de ona güveniyorum biraz 🙈

selen_

Canım bak bu selülit kremi ama basenleri komple uygulayabilirsin , karın bölgesi içinde uygun mu bilmiyorum ama ürün üzerinde bence yazıyordur hatırlamıyorum.. çok iyi yakıyor sürdüğün an hissediyorsun ,marka olarak da çok iyi bir marka bence

selen_ evet balim ben farmasi double Effekt paprika&chili Balsam kullandim