Coolness 4 yıl sevgililik dönemimiz oldu, 6 yıldır da evliyiz. Dediğin gibi, hayat bize sinyaller veriyor ama ben o sinyallere meydan okudum bunları yaşayacağımdan habersiz..
Eşimin ailesinin şeytana alkış tutturacak kötülükleri..
fistik_ezmesi Eşim ve kızım için değdi ama ailesi beni bitirdi. Keşke diyorum yine eşim olsaydı ama bambaşka bir aile yapısıyla.. Şu an onlarla aynı binada değilim sadece 3 ay oturdum oda yetti zaten..
rebullavanda Biz normal şartlarda eşimle olmadan iyiyiz ki görseniz bunlar karı koca değil iyi yakın arkadaş dersiniz. Yemin ederim mükemmel bir bağımız var ama bu lanet olası aile konusu olunca ben kendimi tanıyamıyorum. Onlar yüzünden içimde ki canavar uyandı, tartışırken karşımda olsalar parçalarım. O derece gözüm dönüyor ama gel gör ki eşim atamıyor onları. Hatta çoğu zaman diyorum, ailenden boşanamıyorsan benden boşan ama benden de asla vazgeçmiyor. Ben bazen sevsem de bitsin kafasına giriyorum ama onda tık yok.
lboncukannesi
böyle insanları allah illaki sınayacak. Birinin kızı gidecek bir kürde kaçacak. Senin namusuna dil atmak ne kadar basit kendi kızı için de dese ya felancanın altına yatıyor diye. Ne kadar kolay kuruluyor bu cümleler. Ama ayn yerden sınanacak o görümcelerin hiç merak etme.
lboncukannesi Allah utandırmasın canım, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
lidyaaa__ Çok teşekkür ederim yazdıkların için, asla kırıcı konuşmamışsın. Şu anda aile binasında oturmuyorum, sadece 3 ay oturdum kuzeninin iftira attığı gün çıktım o binadan. Ailesi deseniz o kadar arsızlar ki sanki hiç bir şey olmamış, hiç bir şey yaşanmamış gibiler. Bir iyiler bir kötü. Ben zaten artık herkese elimden geldiğince patladım. Deli rolüne girdim artık yada cidden delirdim. Bunlar sadece anlatabildiklerim hepsini yazma gücünü kendim de bulamadım. Duaların için çok teşekkür ederim 🌸
zeytep Ben aile binasında sadece 3 ay oturdum sonrasında dayanamayıp çıktım zaten inanın iflah olmazlar ama onların irtibatını kesmeyi çok denedim. Yeri geldi 1-2 sene konuşmadı ama o kadar yüzsüz ve arsızlar ki bir anda hayatımıza dahil oluyorlar. Hiç ummadığım an barışmak için yalvarıyorlar hop her şey yeniden başlıyor.
1canbebisim Düzgün konuş, daha üsluplu bir şekilde yorum yap. Kaşınmışsın falan, ne demek bu ya
sadbarbie Uzaklaştık ama bağlantıyı koparamadık. O kadar yüzsüz ve arsızlar ki her türlü yapışıyorlar insana iyi niyetli gibi her şey geçmişte kalmış gibi ama düzeliyorlar mı asla
Rouge Onlardan uzaklaştım binadan desen 3 ay sonra çıktım ama gel gör ki bir telefon kadar uzaktalar. Ağlayarak, duygu sömrüsü yaparak yine bir yerden çıkıyorlar
- Düzenlendi
lboncukannesi bile bile gitmişsin anlamında dedim yoksa görümcem değilim kaynanan değilim bana ne şeytan oldukları konusunda hemfikirim ama
Bubenimoykumm İnan ki bende öyle düşünüyor, kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Ben onlarla davamı Allah’a havale ettim
1canbebisim O zaman bile bile gitmişsin de, kendin kaşınmışsın de ek şu an psikolojik olarak zorluklar yaşan insan için doğru bir cümle değil.
lboncukannesi yanlış anlaşıldım kusura bakma benim de aşık olduğum bir erkek arkadaşım vardı ta işin başında annesi bana kaynanalık yapınca bıraktım çünkü başta kötüyse sonradan iyiye dönme ihtimali yok
lboncukannesi Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Şaka gibi ya gerçekten. Bir kızı istemedin ama evlendi yani artik namusunuz oldu bu kadın. Nedir bu kim bu öfke. Anlamış değilim
lboncukannesi
Ne diceğimi bilemedim ben olsam ki söylemesi yaşamadan belkide kolay olacak ama mutlu olamıcağımı bile bile sırf aşk için evlenmezdim çünkü oda biyere kadar
Senin yaptığını yapmazdım ne ailemi ne kendimi bu duruma asla düşürmezdim
Rabbim sana en baştan göstermiş olacakları nasıl bir cesaret içini dökmüşsün sanada bişey demek istemiyorum aslında birazda toyluk varmış ozamanlar
Sizin artık yapacağınız en güzel ve mantıklı olcak olan şey şehir değiştirmek
Bununu önüne başka türlü geçemezssin ömrün böyle geçmesin 😢😕
lboncukannesi eşin görüşsün sen görüşme
lboncukannesi bence irtibat temelli kesilmeli. Aile de olsa, size ve sizin ruhunuza zarar geliyorsa, o bağ kopmalı. İnsanın yanında ruhuna iyi gelen kişiler oldukça huzur oluyor. Dilerim bundan sonra sorun yaşamazsınız.
lboncukannesi işte kocandan da uzaklasmalısın diyorum ben bu kadar mutsuzsan kac git kurtar kendini sevgi bisey yapmıyor
lboncukannesi deliliğe vurmakla iyi yapmışsın. Kaba bi tabir olacak ama bazılarına dişini göstermek lazım. İnşallah eşinle de çok mutlu olursunuz. Çocuk var mıydı