- Düzenlendi
Off okurken içim parçalandı .. neler yasamıssın böyle. Herşeyden önce insanız hepimizde bu nasıl bencillik . Allah hiç kimsenin yanına birakmayacak buna emin ol . Yarına kalacak ama kimsenin yanına kalmayacak . Herkes yaşattığıni yaşamadan olmeyecekmis . ❤️ Güzelim ne güzel ev tutmussunuz gizli nikah yapmışsınız neden aynı apartmana gitmeyi kabul ettin keşke etmeseydin belki herşey senin için daha farklı olurdu . Bide sınırları koymayı biliceksiniz bunu eşin saglayacak . Artk “o benim eşim kesin sesinizi ” diyebilmeli. Dışardan gelen herşey kulak tikayacaksiniz . Ben senin yerinde olsam evlenmezdim ailesi için diyemem çünkü bende evlendim . Hiç istemiyorlardı beni saçım sariymis burnum delikmis makyajım varmış vsvs . Ben nabtim inadina yaptım o düğünü . Herkese de pat pat lafımı verdim . Herkesle mesefeliyim dugunumden beri . Herkes benim sinirledigimde nasl birine donustugumu gordu bizzat. O yüzden onlarda bana masefeli .hani gorusuyoz ama haddini aşınca haddini bildiririm herkim olursa olsun . Yani demem o ki bize dokunmayan yılan bin yaşasın 😘. Sende öle yap asla ama asla kafana bişey takip hasta olma . Kus o an içindekileri . Kafaya takılan şeyler insani ciddi hastalıklardan ediyo Allah korusun .