Afrodit
Artık katlanamıyorum Her defasında sustum değişir dedim yok evlendikten sonra çok değişmeye başladı artık sabrım takatim kalmadı anlaşamıyoruz en hayırlısı bu olucak

Cicekliperde
    Yok ben ilk defa böyle bir post ile geldim sen başkasını hatırlıyorsun 😀
    Bilmiyorum o kadar bıktım ki artık katlanamyorum evlendiğim adam bumu diyorum Ya anlaşamadığım bir evlilikte çocuk büyütmek ne kadar doğru olur degil mi
    Değişmez bu adam değişecek bir insan degil

BlackMambaa_ kanka biraz sakin ol. Geçen de konuştuk seninle ani hareket ettiğini çok tepki verdiğini yazmistin. Psikolojik olarak yiparnmis bir insansın zaten birde üstüne boşanma durumu seni daha da yprucak. Sakin ol biraz kendini sık en azından bebeğin kendini idare edecek yasa gelsin. Şimdi babanlara da gidemiyorsun lütfen sakin olur musun. Köprüyu geçene kadar en azından sakin ol

Afrodit
        Bağırmasından konuşmaya fırsat mı kalıyor ki aşkım Konuşsam bile 2 gün sonra yine aynı

HurremSultan
          Kanka gerçekten bıktım en derin sen biliyorsun konuyu sabrım kalmadı konuşayım desem yine aynı yine aynı ben ne yapayım artık bilmiyorum kaç senedir idare ettim ama artık edemiyorum bazen bogasım geliyor

BlackMambaa_ anlıyorum seni aşkım. Ama suanda bebeğini bırakıp gidemessin. E bebeni alsan gideceğin yer sikintili. Gerekirse o.evde kendini bi çalışan bi iş arkadasi gibi gör. Umursama onu kendin ve bebeginle ugras. Biraz büyüyene kadar hem kendini gelirstir hemde bebeni büyüt yavaş yavaş paranı da viriktir. Sonra düşün. Hemen ayrılıp ne yapacaksın bu kadar zorluk çekmeye değer mi? Birde şöyle düşün bosaninca nasıl olucak bosanmassam nasıl olucak. İkisinin arasında karar kıl ve hareket et. Sendeki bu şans ve saf duygular ile sen boşansan bile geri evlenirsin bu kocikoyla