harbibarbie avonun musk çokzel pudrası ve kalıcı kokusu var
Avon parfümleri hakkında
HurremSultan guveniyorummm🤭❤❤
Kekillikamisci teşekkür ederim şekerim 💝
Goat 🤍🔥 gelince bana haber et beğenip beğenmediğini😁😁🕺🏻🕺🏻
harbibarbie belli bir bütçe varsa söyle ona göre göre birşeyler söyleyeyim
Goat pür blanca çok hoş evet onu severk kullandım Musk serisinden de mavi olanı erkek parfümü adını tam hatırlamıyorum yıllardır en sevdiğim erkek parfümü
kikirik Musk serisinin kadın olanı da mı varmış hiç farketmemistim hemen bakıyorum
kikirik bütçe sorun değil her şeyi onerebilirsinizz
harbibarbie oooo o zaman tamam avon olmak zorunda değilse daha çok önerim var 😂
kikirik ay değil tabiki daha önce de parfüm önerileri ile ilgili birçok postum var sadece avonun fiyatıyla kalıcılığı performansı ile ilgili çok şey duyuyorum o yüzden merak yani 😅
harbibarbie incandessence hafif bir kokusu var baymıyor. 🥰
Bubenimoykumm hangi rengi ama hangisi daha hafif ciceksi temiz
harbibarbie ben jean paul gaultier kullanıyorum ama fiyatı şuan uçmuş durumda hugo boss un bayanı çok güzel yls litre bilindik ama güzel tom ford lost cherry bunlar hem kalını hemde soft kokular sadece son yazdığım beyaz tene olmuyor
harbibarbie 50 ml bal rengi kapağı şeffaf renk yuvarlak şişe
harbibarbie ayyy sevgililer günü İçin yeni bi parfüm çıkmış adı awaken. O kadar güzel kiiii mest oldum🧚♀️
kikirik hemen bakıyorum teşekkür ederim 💞
Bubenimoykumm ha tmm bildim teşekkür ederim 💝
yesilgozanne yaa ona bı bakiyim hemen 😅💝
- Düzenlendi
harbibarbie ben ünideyken her yerde kataloğu vardı almayan yoktu hele şekerlisi herkeste vardı 🙂 bende incandense purblanca wiah of love kullanmıştım sonra spreylerini de kullandım ama kalıcı değildi kokuları çok güzel ama anlık geçiyor şimdi Zara 🤌🏻
kanalize evet çok ovuluyorlar kokularıyla fiyatlarıyla felan bende merak ettim ama tabiki kalıcı olması da çok önemli