Gittibimilyarlikmobilya enerciiiii Kafa dengi herkes olabilir baktım yüz yüze anlaşamıyoruz ilişkiyi keserdim. Hatta beni isteyeni ister istemeyeni istemezdim ahashasha
sadbarbie enerciiiii ahhaha canım ya , çok iyi olurdu varya 🤣 eşlerimizi de aynısınız der arkadaş ederdik 🤪
Gittibimilyarlikmobilya enerciiiii Anlaşamadığım insan normalde azdır. Bi kahve içimi yapardık hiç olmazsa hatta gün bile yapardık sdkfjkf. Üzgünüm çok seks konuşmuyorum :)
enerciiiii kleopatranizzz burasi Polyannacilik yapacak bir platform değil biz kaos entrika kötülük seviyoruz 😅
Kekillikamisci O kadar cokk ki sevdiklerim komşu olmak istediklerim . Herkesi aynı siteye koymak isterdim . Etiket yapmicam unutyorum çünkü kimse kırılsın istemiyorum 🥳🥳🌺
enerciiiii Gittibimilyarlikmobilya sürekli seks konuşmak bayardı zaten aşkım herseyin bir sinir var insan sıkılır bir süre sonra
Gittibimilyarlikmobilya Gittibimilyarlikmobilya Kimse krılmasın derken dışlandığımı anladım skjkjd Şaka şaka önemli olan insanın kendine yetmesi sksks
karamelek90 Eğlenceli bir apartman olurdu,çok fazla olmadı burda olalı ama yorumları hoşuma giden bir kaç isim var ☺️ eğlenceli kafa yapıları ile komşu olmak isterdim bende
selen_ umayimo teşekkürler canım @Coolness ne düşmanı kizz 😱😃 bir kaç çok depresif arkadaş hariç diğerleriyle isterdim kurban psikolojisinde memnuniyetsiz insan sevmiyorum 🙈😂
Coolness selen_ bir kaç çok depresif arkadaş hariç diğerleriyle isterdim kurban psikolojisinde memnuniyetsiz insan sevmiyorum 🙈😂 Cümlenin doğruluğuyla mest oldum, bende sevmiyorum Selencim 👏🏻
Elisam2022 Cinsellik konuşmak için @HurremSultan, Bakim,temizlik,yemek konuşmak için @Rouge, sonuncusu karar veremedim ama @etoile @Kekillikamisci @zarifhanim @lanjalee @bukii27 @MedavikPastam @kleopatranizzz ve diğerleri 🥰
kleopatranizzz Elisam2022 Canımm,bende senin o güzel el emeklerini görmek ve kaliteli sohbetler yapmak için çok isterdim 💐