Deletedmom_18 yumurtalar boş cikiyorsa kuş yeterince vitamin almiyodur canm . Yada yaşlıdır 😊
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
Kekillikamisci vitamin falan aldı sonra ablam ama son durum nedir bilmiyorum 😂
HurremSultan benim de kedilerim var Van kedisi ve tekir. Van kedisi uzun zamandır vardı bizde aşırı hırçın ve saldırgan. Yalnızca beni seviyor eve kim gelirse gelsin Aslan gibi atlıyor herkesin üstüne. Tekir kedimiz de gözleri enfeksiyon kapmış ve yavruyken annesi ölmüş. Kardeşini başkası sahiplendi bize de minnoş oğlumuz kaldı. :) anlaşamıyorlar Van kedisi çok saldırgan ama hamileyken tekir kedimizi sahiplendik, çok duygusaldım 😂 iyi ki de varlar ama ya evlat gibiler 💚
HurremSultan kedilerin o gaz kokusunu bilirim ya çok ağır 😂 herhalde mamaları da kötü kokuyor ya ondan gazları da öyle 🙈😂😂😂
Kekillikamisci kıyamam ya🥺benimde tavşanım var, misafir çocuğu gelmiş, sevecem diye sen git tüyünü yol, bizim tavşan da bebeği, çocuğu biliyor asla ses etmez, öyle yatar önüne, ama yetişkin olsa diş atar… Neyse eve Bi geldim, çok az bir tüyü yolunmuş, kayınvalideme sonra eğer çiftleştirirseniz yavrusunu verin demişler. Eşimle ben karşı çıktım, hayvanın bebeği olsa bile günaha girmeye gerek yok diye. Şimdi hep gözümün önünde misafir çocuğu gelirse..
Deletedmom_18 kız sana diyorum travmammm
HurremSultan hamileyken hamile bir sokak kedisi evime geliyordu bir gün ben uyurken yatağıma doğurdu 2 dişi 2 erkek yavrusu oldu 2 ay sonra gün boyu balkonda uyuyan kediler akşam olunca erkek olan yavrular 5. kattan düşmüşler biz görmedik ağlaya ağlaya içim dışıma çıkmıştı kendi yavrumu unutmuştum serumla kendime gelmiştim
- Düzenlendi
HurremSultan ben çok hayvan besledim ya, hamster, kedi, köpek, kuş, balık, tavşan… Şuan bir tavşanım, bir kuşum var bir de kedim olacak gibi😅
Tavşanım çok arsız. Biz hayır diyelim (eşim, ben, kayınpederim) asla dinlemez. Ama kayınvalidem hayır desin, dinler çünkü ondan korkar😅🤣
Biz, Zeytin gel kızım deriz, gelmez. Ama kayınpederim in sesini duysun koşa koşa gelir.. Dede aşığı bir manyak. 🤣🤣😅😅
Kayınvalidemin ne kadar yorganı, battaniyesi varsa hiç etti valla. Kayınvalidemlerinde kuşu var. Kuş kendi kafesine gitmiyor, bizim tavşanın kafesine gidiyor, tavşanın dibine sokuluyor, onla uyuyor. Tavşan da kuşu bebek gördüğünden hiç ona karışmıyor falan😅🤣kuş geliyor, tavşanımın yeminden otlanıyor😅🤣🤣
piyangobileti ayy çok kötü bir anı olmuş🥺
- Düzenlendi
Biz tavşana tasma takıp gezdiriyoruz bir de kıyafeti var.. Mahallenin maskotu🤣😅
Geçen yukarı evime çıktım, aşağıda kayınvalidemde zeytini sevdim bir güzel. Bir de ne göreyim, benim ceketimde kocaman bir delik açmış😅🤣
zeytep o yaşlarda yasını tutup ağlıyordum arada bir şu an aklıma geldikçe gülüyorum sadece 😂
HurremSultan Benim ilk ve tek taravmam 5 6 yaşlarındayken köye gitmiştik,dedemlerin de zaptedilmez bir boğası vardı sen git ona yanaş,beni boynuzlarına almasıyla tezek birikintisine atması bir oldu asla unutamıyorum aslaaa😅😅🐂🐃
kleopatranizzz benim bunu yeni öğrenmem 🥲🥲🥲
Artemisss Kanka enişten bile bilmiyor fjfjjfjf
zeytep evet benim için çok kötüydü o kediler ölmeden birkaç gün önce de memleketimde yıllardır besledigimiz kedimiz Coronadan ölmüştü
zeytep ahhh yavruuum kıyamam . 🥺🥺
kleopatranizzz enişteyle kaderimiz aynı zaten ahahah 😂😂😂
Deletedmom_18 vitamin sonrası düzelir Allah’ın izniyle 🤗
Artemisss Ahahha aldım ince mesajını djdjdj