Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
zeytep vah vah vah bide böyle bir dedeye iftiraa🤭🤣🤣
kleopatranizzz pişmanım😅🤣
zeytep son pişmanlık neye yararrr olmadı yaaaarr🤣🤣
Pinkoooo çok severim deli etmeyi 🤣tavşanımla bile savaşırız, bir de kızınca vık vık öter😅🤣tırnakları uzunsa istemeden çizer sonra yorulur, bende onu severim saatlerce, o da benim elimi yalar. Yere uzanırsam yüzünü yalar. (tavşan sevgisini yalamayla gösterirmiş, onların dilinde öpücük anlamında)
HurremSultan ben başlarsam valla bitmez bu konu 🙃
Evim de tabiki besliyorum bir sütlü pamuk kızım var birde coffee kızım var..
Ya vahşi olarak da evimde kesinlikle bir leopar yada tilki beslemek isterdim 😍
Fatgi_ leopar ne kız canına mı susadin
MedavikPastam yaa kocaman bir kedi işte düşünsene böyle yatağa zıplıyo seni uyandırmak için ve üstüne doğru atıyo kendini ağırlığı altında ezilirken söylene söylene kalkıyorsun 😎😍 en büyük hayalim izmir sasalı da staj yapmaktı mesela çünkü yaban hayatına merakım çoktu ama nasip olmadı 🥺
- Düzenlendi
Fatgi_ ben hayvanları seviyorum ama doğada evde hayvan beslemeyi sevmiyorum Ama eskiden tavşan beslemişliğim var tabii
- Düzenlendi
HurremSultan eşimin besanede tavuk horoz köpek kaz ördek ne ararsan var bi gün oraya gezmeye gittik mangala oğlumda koşuyordu arkadan kaz geldi oğlumun poposunu ısırdı biz de anlamadık çocuk totosunu tuta tuta ağlıyor kazlarda bağırıyor allahtan bez vardı tutamadı herhalde erkek kaz çok fena dedi eşim dişi kazları kıskanıyormuş yumurtaları varmış ciftleşme dönemlerindeymiş olan benim oğluşuma oldu ya pipisini yeselerdi ogluşumun 😂😂 şaka biyana bende çok korkuyorum kafasını aşagıya doğru inip koşuşları var çok fena 😂
MedavikPastam bende hayvanları severim veteriner teknikeriyim bitireli üç yıl oldu ama işimi yapmıyorum yapamıyorum daha doğrusu 😂
Cicikiz Neden hijyen açısından mı😃
MedavikPastam evde tikliyim bakamam ya sorumluluk istiyor ya
Cicikiz Ben de öyle hijyen açısından doğru bulmuyorum evde hayvan beslemeyi. Akadaşımın köpeği var gece köpeği ile uyuyor. Köpek yatağa işiyor kakasını yapıyor arkadaşım hiç iğrenmiyor bana çok ters şeyler hayvanları severim sadece doğada