• ANKET
  • Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻‍♀️

lidyaaa__ çiçeklerle ilgilenmeyi cok severim ben evde cok bitki cicek vardı cok güzel yapmıstım ama solduklarında aglıyorum o yüzden artık hic cicek bulundurmuyorum 🥲

Eskobar hhahahaah senin yorumunu gormeden aynısını söylemem😂😂

Deleted_15 sen yaz insanısın bilirim 🥰👯‍♀️ senin hamilelik cok minnoş geçiyor bence ya bize verdigin izlenim enerji o 😍

Smartlady yagmur hic sevmiyorum ben🥲ondan sonraki planlarını begendim😂bu arada karar verdim orgazm postu acmicam ama ilk orgazm postu açıldığında yorum olarak yazıcam söz🥲

meleksen1 ya evet öyle bir yerdi🥰cocuk varken arkadaslarla kahveye cıkabilmek cok duyduğumuz bisey degil cok mutlu oldum bir ümit oldun bize 😂😂😍

bukii27 ben begendim bukim ya gerek yok uzaklara gitmeye hava güzel olsun kapının onunde de otururum😂

Rouge hahahha çıktım da nasıl çıktım hatta nasıl geri eve döndüm bir ben bir Allah bilir 😂😂 yine de ümidini yitirme beybi sen😀

Rouge bizim burada da hava çok güzel, birazdan dışarı çıkacağız biz. Arabanın başında işimiz var😅onun dışında zaten sabaha karşı uyuduğumuz için, kahvaltı seansımız biraz önce bitti diyebilirim😅buz devri izleyerek keyif yapıyoruz şuan.

Ben yaz insanı değilim, yazı seviyorum ama sıcaklık beni çok bunaltıyor, rahatsızım ya çok etkiliyor. Kışı seviyorum, hele sisli yağmurlu havayı.. Eşimde o havayı hiç sevmez😅🤣
                Birde eşim yatağa bakacak ya, gıcır gıcır ses yapıyor, sinir oldum valla.Eşimin tarafı değil ama benim tarafım, ne zaman sağa sola dönsem ses oluyor, uykumda hafif, deli oldum😅🤣

meleksen1 hahaha o da biseydir ya mükemmel olmasını beklemiyoruz cocuksuz bile cogu zaman yasıyoruz bunu pozitif olmaya devam et hep böyle kal ya🥰

zeytep hahahhhaa attıgın foto😂😂😂bizde sabah güzel bir kahvaltı yaptık en sevdigim sey pazar kahvaltısı ya şöyle hersey masada saatlerce sohbet esliginde kahvaltı 😍birazdan kalkıp yemek yapıcam siz ne yapıcaksınız ya fikir olsun aklımda mantar sote var biberlerim de taze acı acı böyle canım onları kullanmak istiyor yanına tavuk soslar fırına atarım diyorum 🤤bu arada kışı seven insanlara hayranım keske bende sevsem😂😂ayy yatak dedin aklıma geldi ya dün gece cok güzel seyler yasadık ama bir olay benim sinirimi bozdu neyse unutmak istiyorum bahsetmek istemiyorum 😂🥹

Rouge Hahhaha şıkır şıkır halimle site içinde dolanıyorum 😂😂
                      Neresi güzel Rougeeee🥹

Rouge
                        Bahar bana dinginliği hatırlatıyor ya hafif rüzgari oh mis. Çok seste sevmem yaşlılık yükleniyor galiba, o dışarı çıkar çıkmaz olsun baş ağrısı göz yaşarması çok bunaltıyor beni zaten kurak bir yerde yaşıyorum 😃