• Gündem
  • Kanım dondu resmen 😞 HASSAS İÇERİK⚠️

Bsrkaya her harfinde o kadar haklısın ki ben artık çocuklarımı bu dünyaya getirerek en büyük kötülüğü yaptığımı düşünüyorum ya düşüncesinde bile çıldırıyorum Allahım yaşadığımı ucundan kıyısından geçtiğimi düşünemiyorum. 4 yaşında kızım kreşe gidiyor geçen gün arkadaşlarıyla oyun oynamışlar eve geldi anne biz okulda oyun oynadık 2 erkek arkadaşıyla beraber oynamışlar bana önünü koklattı dedi eşimle beraber şok geçirdik neresi bana tam olarak gösterir misin dedim? Yani hem sakinim hem sakin değilim içimde fırtınalar kopuyor ödüm kopuyor ayağını gösterdi ayağını koklatmışlar hemen öğretmenini aradım ve kızımla sakince konuştum böyle bir şeyin güzel bir şey olmadığını doğru bir davranış olmadığını sen yapmak istedin mi dedim hayır dedi istemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin diye anlattım tekrar tekrar ama o an aklımdan geçenler elim ayağım boşaldı resmen. Allahım bütün kötülüklerden pisliklerden korusun evlatlarımızı. Her zaman iyi olanla güzel olanla merhametli olanla karşılaştırsın inşallah

melaykeeee bu haberi gece gördüm okudum yıkıldım serefsiz köpek kim bilir kaç masumun canını yaktı böyle işlerin şeyini kesip gotune sokup dikeceksin ölüme terk edeceksin sabaha kadar kötü kötü rüyalar gördüm 🥺🥺

melaykeeee maalesef bu dünyaya kız bebek getirmek o kadar zor ki çocuğumun cinsiyetini öğrendiğimden beri sırf bu yüzden çok korkuyorum kızımı nasıl koruyabilirim bunu düşünüyorum sürekli böyle pislik adamlar hiç bitmiyor ve bitmeyecekler de bu sapığı herkes tanıyor ve bu işi de bildiklerini ve ailelerin sustuğunu düşünüyorum yıllarca yoksa bu işi devam ettiremezdi çok üzgünüm bir çocuk bu adam yüzünden felç geçirmiş 😱

melaykeeee o kadar çok etkilendim ki o adamı parçalayasım geldi🤬 Allahım hepimizin evladını kötü insanlardan kötü niyetlilerden korusun🙏

zarifhanim bu yazdıklarınız aklımın bi köşesine not aldım. Kızımı büyütürken ben veya eşim hiçbir zaman bizden çekinmesini korkmasını istemeyez. Çocuklarımızı korumamız lazım allahım nasıl bir döneme denk geldik nasıl

yeso evet öyle eskiden de vardı şimdide vardı. Ya geçen bi video izledim adam köpeğe te*evüz ediyordu ya köpeğe köpeğe bu kadar mı yokluktasın be adam Allah sorsun böyle insanlara

• yeso bunu yanıtladı.

Susunbebekuyuyo Amin kuzum insallahh evett o yaşlar da da olabiliyor. Çok çok dikkat etmemiz lazımm ben krese gonderseem bile üstüne gizli kamera mi taksam diye düşünüyorum öyle pimpirikli oldum ama zaman da bunu gösteriyor bize bunu öğretiyor. Çocuklarınızı akrabalarınızdan bile koruyun diyor. Benim annem bilmez mesela ama annemin en yakın arkadaşının oğullari bana taciz etmisligi var annem bilmez bilse de annem benim gibi bilinçli değil yapmazlar sen yanlış anlamışsın derdi yine görüşürdu belkide. Ama ben bu konuda bilincliyim. Veee girdiğim ortamda bir erkek varsa kızımı asla yanlız bırakmıyorum akrabama dahi kızımi kucağına oturtmuyorum vee en önemlisi girdiğim ortamda arkadaşımın oğlu varsa kızımla baş başa yan odada bırakmıyorum. Bunlar kontrol edebildiğim zamanlar. Birde kontrol edemediğim yerler var dışarısı okulu kreşi otobüsü marketi. Buralar beni çok düşündürüyor

Bsrkaya sonuna kadar katılıyorum size. Bence sorumsuz aileler yada gerçekten cahil insanlar ki kendi çocuğunun psikolojisini tavırlarını anlayamamışlar 😞

cinkokarbonpil aşkım sadece kız mı ? Bu devire çocuk getirmek çok zor. Artık öyle bi sapkınlık var ki kız erkek fark etmiyor. Hayvana bile yapan var.

melaykeeee öyle ya doğru söylüyorsun 😔 kahroldum dünden beri nasıl susuyorlar komşunun biri ifade vermiş sürekli çocuk ağlama sesi geliyordu diye komşular napsın diyorum bir yandan adamı hep serbest bırakmışlar bir yandan diyorum adalet kendi aralarında sağlanır mıydı kimse kimseye bulaşmaz olmuş artık 😞

melaykeeee Bu işin yaptırımı yok,caydırıcılığı yok.Dahası sürekli konuşup duyarsızlaştırılıyor,normalleşiyor.Devlet bunları sessizce ‘halletmeli’ artık.(Bu halletmenin içine herşey girebilir)…