• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

Buzlulimonatam
Aynen öyle canım vallaha kendi evladımı biran göz önüne getirdim gerçekten dayanılmaz bir acı evladı ölene o acının bir adı yok derler Ya gerçekten öyle anası babası olana öksüz derler ama evladı ölene hiç birşey

Pembepanterr canım orda saçma sapan kavgalar oldu birde postlar kapatılsa bile yeni yeni postlar açılıyor moderatörlerimizin de demek istediği yeni post açacağınıza bu postu bilgi almak için kullanın ama arkadaşlar ha bire tartışmaya devam etti

ben eşime anlattım durumu, ben anlatırken kötü oldum😔eşim dinlerken kötü oldu🥺ya biz sırf bu yüzden jiç haber izlemiyoruz. Haberler hep şiddet ve kötü içerikle dolu. 😔😔Ben sadece İnternet üzerinden haber okumayı tercih ediyorum. Eşim de aynı şekilde.

zeytep
      Bende anlattım daha yeni konuşurken kötü oldu neler dedi neler adam İçin bende izlemiyorum izledikçe psikolojik olarak çöküyorum dünya çok kötü bir yer oldu artık ya

zeytep ya bakın belki bu yüzden linç de yiyebilirim ama bence iki taraflı da düşünmek lazım kimseyi kınamak istemiyorum sonuçta benim de kızım ve oğlum var aynısını söylemek istemiyorum ama belki bende yaşayabilirim rabbim kimseye yaşatmasın yani adam da belki gerçekten yapmak istemedi hani bazılarımız diyor ki yok ne olursa olsun sebep olamaz cinnet olamaz olabilir hayatta öyle şeyler oluyor ki hele ki şu ahir zaman da o yüzden yorum yaparken kimseyi kınamadan yapmak en doğrusu birde şunu belirteyim Ece’nin suçu falan demiyorum bak asla ne yapmış olursa olsun hiç bir insan evladı bunu hak etmez ama dediğim gibi insan beşer şaşar rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🙏🏻

Buzlulimonatam ben de kimseyi kınamıyorum canım, dediğin gibi.. Biiz başımıza ne gelir belli değil… İnsan neyi yaşamam diyorsa yaşıyor çünkü.. Olmaması lazımdı ama oldu ne yazık ki.. Şey derler, göze perde inermiş, hiç bir şey görünmezmiş o an insanın gözüne ..
        Benim eşimde biraz sinirli mesela ama konuşarak çözeriz, birbirimizin üstüne yürüme vs olmaz..
        Yani şimdi psikoloji doktorları bile sinir için ilaç veriyor. Eğer karşıdaki partneriniz çok sinirliyse, kesinlikle yardım almalı. Reçetesiz veriyorlar zaten ilacı, mühim olan, sakin kalmak o an… Fevri olmamak.. Bizim tek yapabileceğimiz, anneye dua etmek, sabrı için, gücü için… 🙏

Buzlulimonatam kendi uzerinden ornek verme allah korusun inanirim ben dilden cikanin kaderi sekillendirdigine🥺 evet ben de dedim sebep nolursa olsun sonucu bu olmamaliydi. Kinadigim icin de degil sadece bazen cinnet goz gormemesi vb. seylerin arkasina siginilarak insanlik disi seyler yapiliyor. Belki de olayin ic yuzu bambaskaydi ve o kahrolasica adam anlik sinirle bunu yapti. Kinamiyorum
          Bak allah uzak etsin hepimizden bu musibetleri ama bilmiyorim ya sonu bu olmamaliydi o guzel bebegin dogmasina sebep olan adam katili olmamaliydi

zeytep dun geceden beri bu anne dualarimda buna sebep olan adam (gozu gormeden yapsin veya yapmasin) dilerim ki rabbim tarafindan en agir sekilde cezalandirilir. Bunca psikiyatr doktor bosuna mi var

Aselparlaa yine ucuncu kisiler yine unufak olan dagilan bi
            Yuva … allahin cezasi adam sadece kendine siksaydi da o anneye bu aciyi yasatmasaydi