Buzlulimonatam
Ne kusuru canım ya etiket yaptım 🫶
HappyKids @aselincimom (hassas)
zeytep ya bakın belki bu yüzden linç de yiyebilirim ama bence iki taraflı da düşünmek lazım kimseyi kınamak istemiyorum sonuçta benim de kızım ve oğlum var aynısını söylemek istemiyorum ama belki bende yaşayabilirim rabbim kimseye yaşatmasın yani adam da belki gerçekten yapmak istemedi hani bazılarımız diyor ki yok ne olursa olsun sebep olamaz cinnet olamaz olabilir hayatta öyle şeyler oluyor ki hele ki şu ahir zaman da o yüzden yorum yaparken kimseyi kınamadan yapmak en doğrusu birde şunu belirteyim Ece’nin suçu falan demiyorum bak asla ne yapmış olursa olsun hiç bir insan evladı bunu hak etmez ama dediğim gibi insan beşer şaşar rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🙏🏻
BlackMambaa_ tamam canım
- Düzenlendi
Buzlulimonatam ben de kimseyi kınamıyorum canım, dediğin gibi.. Biiz başımıza ne gelir belli değil… İnsan neyi yaşamam diyorsa yaşıyor çünkü.. Olmaması lazımdı ama oldu ne yazık ki.. Şey derler, göze perde inermiş, hiç bir şey görünmezmiş o an insanın gözüne ..
Benim eşimde biraz sinirli mesela ama konuşarak çözeriz, birbirimizin üstüne yürüme vs olmaz..
Yani şimdi psikoloji doktorları bile sinir için ilaç veriyor. Eğer karşıdaki partneriniz çok sinirliyse, kesinlikle yardım almalı. Reçetesiz veriyorlar zaten ilacı, mühim olan, sakin kalmak o an… Fevri olmamak.. Bizim tek yapabileceğimiz, anneye dua etmek, sabrı için, gücü için… 🙏
Buzlulimonatam kendi uzerinden ornek verme allah korusun inanirim ben dilden cikanin kaderi sekillendirdigine🥺 evet ben de dedim sebep nolursa olsun sonucu bu olmamaliydi. Kinadigim icin de degil sadece bazen cinnet goz gormemesi vb. seylerin arkasina siginilarak insanlik disi seyler yapiliyor. Belki de olayin ic yuzu bambaskaydi ve o kahrolasica adam anlik sinirle bunu yapti. Kinamiyorum
Bak allah uzak etsin hepimizden bu musibetleri ama bilmiyorim ya sonu bu olmamaliydi o guzel bebegin dogmasina sebep olan adam katili olmamaliydi
Buzlulimonatam offf offf ne buyuk bi aci kadin simdi defalarca o ani yasiyordur yaa
Elisam2022 benim de oyle🥺 aminn amin insallah
nuryollanna allahin belasi bunun acisini da minnacik yavrudan mi cikarmis serefsiz
Buzlulimonatam simdi bide cenaze namazi mi kilinacak onunda 😬😬😬
Aselparlaa yine ucuncu kisiler yine unufak olan dagilan bi
Yuva … allahin cezasi adam sadece kendine siksaydi da o anneye bu aciyi yasatmasaydi
BlackMambaa_ kullanmiyormus sanirim esi olacak serefsiz izin vermiyormus
abasiyanik kids berbat bi yer lincci tayfa hazir bekliyo en ufak seyde
Buzlulimonatam oyyy oyyy o kucucuk beden nasil topragin altina gomulecek simdi🥺🥺 hangi yurek dayanir buna
BlackMambaa_ Bbeğim anneye ulaşıp ne diyeceksin ki?Kadın konuşacak durumda değildir..
gizew
Oda doğru ne bileyim Ya ne yapacağımı şaşırdım üzücü