kizatasozu Zamansiz_ evet öyle. Siyah ekmek me kız ilk defa duydum gece hem yok tutması için hem süt yapmasi için bir kaseye yulaf köy yiyebilecegin kadar üzerine yoğurt üzerine fındık badem ceviz kaju ve kuru üzüm bide kuru meyvelerden kuru incir kürü kayısı aşırı yok tutuyor ve süt yapıyor sabah kahvaltısı olarakta tuketebilirsin 5 6 saat acikmam net
Zamansiz_ kizatasozu Bak su ekmek Ay kiz senin verdigin tarif harika yarin uygularim ben bunu cok dikkat ettigim hafta full sute yansıyor harikasin cok sagol
Moonlight_ kizatasozu bende tam tersi🤣 bekarken 50-52 arasindaydim boyum 1.68 esimde diyor daha verme 60 olsana diye dedim sen sus hepsi senin yüzünden zaten karisma 🤣
kizatasozu perimasali802_ yok asko gitme biyere sen ne yap biliyonmu sabah iki koca bardak su iç bol su süt yapar zaten ssonra kahvaltida 2 haşlanmış yumurta ve peynir zeytin biraz bal şekerin düşmesin diye biraz ekmek bol yeşillik şekersiz çay yeter oglende nohut salatası yap bebeğinin gaz sorunu yoksa tabi veya sadece salata aksamada etli sebzeli yemeğini ekmeksiz tüket ekmek süt yapmaz bilginize!
kizatasozu belladonna çocuğum yesin diye saatlerce uğraşıyorum kendimi gecistiriyorum napiyim şekerim dusmesin diyede tatlı cukulata fln atıyorum ağzıma bayramın birinci günü yediğim tek şey tatlı onunla güne başlayıp onunla bitirdim düşün eve cukulata almıyorum o yüzden yoksa varlığını bildiğim bi tatliyla diyete miyete giremezdim 😅😅
aselinannesi9398 kizatasozu bende varimm benim kilom dogumdan sonra çok arttı ve artık rahatsız olmaya başladım zayıflamak istiyorum ama basaramiyorum
zeytep Benim tek sıkıntım aşırı geç yiyorum, eşim çalıştığı zaman onu bekliyorum, tek başıma pek bişey yiyesim gelmiyor😅
kizatasozu zeytep iste onu yapma gündüz yesen bişey olmazda akşam geç saatte yemek iyi deil benim eşim 8de çıkıyor 8 buçukta yemek yiyoruz diyet varsa işin içinde aslında 5 ten sonra bişey yememek gerekiyor biliyomusun sen kaçta yiyosun son öğünü