• Cinsellik
  • Her ilişki sonrası çarşaf değiştiriyor musunuz ?

sutbs ee tamamdir bu kadar takinti yapcak birsey yok o zaman 💃🏻

melebek abartıyor muyum çocuğum ya mikrop kaparsa endişeliyim çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum hatırlamaya çalışıyorum hatırlamıyorum ya geçtiyse diye duruyorum

sutbs küçükmüş ya ,ama ayri yatirsan alışsa çok iyi olur benim oğlum iki yaşından beri tek abisiyle uyuyor

sutbs

Kuşum, ben de temizliğe çok düşkünüm. Hele şu an bebek varken dinlenme saatlerimde temizlik yapıyorum ama seninki abartı. Zaten örtü sermişsin, sonrasında da yıkanmışsınızdır. Daha ne kuruntu yapıyorsun? Sen istesen de istemesen de bebeğin bir sürü mikropla karşılacak hayatı boyunca ve bu sayede bağışıklığı güçlenecek 🤍

melebek eşim Hergün ilişki istediği için hergün yıkayamıyorum ki ilişkiden sonra bir tarafı mavi bir tarafı pembe örtün var çift renkli pembeyi üste getiriyorum oradan anlayıp seriyorum

melebek ya işte eşim ilişki sonrası mesela kapıyı açmak istiyor kızıyorum ayağınla aç dirseğinle aç bilmem ne daralıyor bakıyorum eli değince duştan önce kalkıp heryeri siliyorum

sutbs yanlis yapiosun zevkine bak sen nice nice evleri kirden gecilmeyen var onlar taksin canina yazik toparlan ve atesin tadini cikar 🔥💃🏻💃🏻

Zamansiz_ Allah seni 🫶🏻💕 tşk ederim içimi biraz rahatlattın

Zamansiz_ kız çocuk olunca kötü oluyo insan ya mikrop kaparsa diye kapmadı şükür ama işte belli mi olur

Zamansiz_ sexden dogudum yemin ederim ilişki esnasında zaten zevk almıyorum geçen gün mesela bornoz koydum temizdi havlu işte çünkü yıkamaya atmıştım çarşafı herneyse eşim çok takmaz pimpirikli olduğumu bilir ama havluya falan bir şey değmedi doggy pozisyonundaydık eşimde temiz diye almış duştan sonra kullanmış daha sonra koltuğun üzerine atmış kurusun dedim neyse sabah alırım normalde oğlum ilgilenmez sabah kalktım ki kendini bornoza sarmış bana gülüyor 😢 gelde ağlama şimdi neye dikkat etsem başıma geliyor sonra oğlumu yıkadım mı yıkamadım mı hatırlamıyorum valla

melebek
                @perimasali802_

Zamansiz_ ay hiç sorma çok var biz kendimize yazik ediyoruz yer bezi dir süpürgedir vs elimizden düşmüyor onlarda çarşı gezme tlf düşmüyor bitanede yanımda var zaten 🤣

perimasali802_ okb o kadar kötü bir rahatsızlıktı ki 9 ay öncesine kadar eşimle sevişir sex yapardık örtü falan umurunuzda olmazdı bu rahatsızlıktan sonra eşim kendi işini halledip gidip yatıyor artık 🙁