Her ilişki sonrası çarşaf değiştiriyor musunuz ?
sutbs küçükmüş ya ,ama ayri yatirsan alışsa çok iyi olur benim oğlum iki yaşından beri tek abisiyle uyuyor
sutbs geçmemiştir ya o kadar su boşalacak kadar olmadığına göre 🤔
Kuşum, ben de temizliğe çok düşkünüm. Hele şu an bebek varken dinlenme saatlerimde temizlik yapıyorum ama seninki abartı. Zaten örtü sermişsin, sonrasında da yıkanmışsınızdır. Daha ne kuruntu yapıyorsun? Sen istesen de istemesen de bebeğin bir sürü mikropla karşılacak hayatı boyunca ve bu sayede bağışıklığı güçlenecek 🤍
perimasali802_ Şuan oda yapamadık
sutbs onca hastalık varken ondanmi hasta olacak 😁kız boşverrrr takilma
- Düzenlendi
Zamansiz_ sexden dogudum yemin ederim ilişki esnasında zaten zevk almıyorum geçen gün mesela bornoz koydum temizdi havlu işte çünkü yıkamaya atmıştım çarşafı herneyse eşim çok takmaz pimpirikli olduğumu bilir ama havluya falan bir şey değmedi doggy pozisyonundaydık eşimde temiz diye almış duştan sonra kullanmış daha sonra koltuğun üzerine atmış kurusun dedim neyse sabah alırım normalde oğlum ilgilenmez sabah kalktım ki kendini bornoza sarmış bana gülüyor 😢 gelde ağlama şimdi neye dikkat etsem başıma geliyor sonra oğlumu yıkadım mı yıkamadım mı hatırlamıyorum valla
Zamansiz_ ay hiç sorma çok var biz kendimize yazik ediyoruz yer bezi dir süpürgedir vs elimizden düşmüyor onlarda çarşı gezme tlf düşmüyor bitanede yanımda var zaten 🤣
perimasali802_ okb o kadar kötü bir rahatsızlıktı ki 9 ay öncesine kadar eşimle sevişir sex yapardık örtü falan umurunuzda olmazdı bu rahatsızlıktan sonra eşim kendi işini halledip gidip yatıyor artık 🙁
sutbs anladım canım o uyurken demi olmuyor odada 🤷
sutbs OKB ne kiz önceden yoksa şimdi niye oldu 🤔😳