• Cinsellik
  • Her ilişki sonrası çarşaf değiştiriyor musunuz ?

sutbs baya hemde canina yazik ee carsaf sermissin ee silmissindirde hem eminim bu kadar dikkatlisin bsy olmamistir tadini cikarmaya bak🔥💃🏻

Zamansiz_ hayır koltuğa geçtiğinden emin değilim ki o yüzden silmedim diye hatırlıyorum

sutbs ee tamamdir bu kadar takinti yapcak birsey yok o zaman 💃🏻

melebek abartıyor muyum çocuğum ya mikrop kaparsa endişeliyim çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum hatırlamaya çalışıyorum hatırlamıyorum ya geçtiyse diye duruyorum

sutbs küçükmüş ya ,ama ayri yatirsan alışsa çok iyi olur benim oğlum iki yaşından beri tek abisiyle uyuyor

sutbs

Kuşum, ben de temizliğe çok düşkünüm. Hele şu an bebek varken dinlenme saatlerimde temizlik yapıyorum ama seninki abartı. Zaten örtü sermişsin, sonrasında da yıkanmışsınızdır. Daha ne kuruntu yapıyorsun? Sen istesen de istemesen de bebeğin bir sürü mikropla karşılacak hayatı boyunca ve bu sayede bağışıklığı güçlenecek 🤍

melebek eşim Hergün ilişki istediği için hergün yıkayamıyorum ki ilişkiden sonra bir tarafı mavi bir tarafı pembe örtün var çift renkli pembeyi üste getiriyorum oradan anlayıp seriyorum

melebek ya işte eşim ilişki sonrası mesela kapıyı açmak istiyor kızıyorum ayağınla aç dirseğinle aç bilmem ne daralıyor bakıyorum eli değince duştan önce kalkıp heryeri siliyorum

sutbs yanlis yapiosun zevkine bak sen nice nice evleri kirden gecilmeyen var onlar taksin canina yazik toparlan ve atesin tadini cikar 🔥💃🏻💃🏻

Zamansiz_ Allah seni 🫶🏻💕 tşk ederim içimi biraz rahatlattın

Zamansiz_ kız çocuk olunca kötü oluyo insan ya mikrop kaparsa diye kapmadı şükür ama işte belli mi olur