Kızlar malum Yaz Geldi havalar ısındı pekii fazla kiloların verilme zamanı gelmedi mi yaz gelecek Gezeceğiz tozacağız pekiiii ne giyeceğiz Ben bir düşündüm 45 gün Lesli Challenge yapmaya karar verdim Buna Tabii ki diyet de dahil Ben diyetisyen değilim Herkes kendine göre bir diyet planlasın her gün buraya girip Lesli Challenge ile ilgili toplantımızı yapalım grupça kilo verelim diyorum kızlar var mısınız Çünkü ben 10 kilo vereceğim sizin de vermenizi istiyorum çocuklardan sonra bir tuhaf olduk değiştik Yani bunalıma girdik değil mi kilolar gitmiyor Ben de öyle Çünkü o kotlara girelim artık o elbiselere girelim aynaya baktığımız zaman iç geçirmek yerine böyle mutlu bir şekilde yani başarıyı tadalım artık ya şu sorunu artık atlatalım benim oğlum bir buçuk yaşında hala daha zayıflama derdim var Daha fazla büyümeden daha fazla zaman geçmeden daha fazla bu kilolar bedenime yapışmadan bu yağlar bağlanmadan 55 kilo olmak istiyorum sağlıklı bir serüveni yaşamak istiyorum Size de dahil etmek istiyorum kilo vermek isteyen yazsın Ben her gün buraya gelip yazacağım Hani bir kişi de olsa her gün gelip yazacağım her gün raporumuzu verelim birbirimize ya böyle Grup psikolojisiyle Beraber spor yapalım beraber diyet yapalım yani herkes kaç kilo verdiğini yazsın değişimini yazsın Ne bileyim yani birbirimizi gaza getirelim biraz da böyle bize görev olsun mesela Var mısınız güzelleşmeye 😉
Leslie Challenge var mısınız ? ❤️🔥♥️😍
Varııım 2 aydır diyetteyim haftada 3 gün yapıyorum zaten Leslie 3 mil aşşırı incelmem oldu 52 bedenden 44 bedene düştüm istediğim kot pantalonu giyyorum artık. 😍
Moral olalım birbirimize haydiiiğ. 💪🗣️
Zamansiz_ vaybe helal olsun benim görümcem de bir ayda 8 kilo vermiş 😳
perimasali802_ yuksek ihtimal sok diyetlerle vermistir azicik dikkat etmeyince hemen alinir şok diyetler
Zamansiz_ evt baya hemde normal diyetin üstüne çıktı 😬
Sevde_20 bende varım bikac gündür başlamıştım zaten ama bı gelişme yok henüz diyet yapıyorum pilav ekmek makarna yemiyorum aralıklı oruç yapıyorum 11 5 sabah spor aksam Leslie yapmayı düşünüyorum 45 dkka olani
perimasali802_ kesinlikle
Sevde_20 leslie sıkılaştırıyor mu ? Benim 2-3 kg fazlam var ama göbeğim 4 aylık hamile gibi kollar bacaklar tuzluk 🥲🥲🥲
- Düzenlendi
Susunbebekuyuyo offf hemde nasıl sabah ac karnı yap bol su ic en az haftada 4 gün yap birazda ekmegi azalt sekeride bırakırsan efffssane bi fizige sahip olacaksın bugün Lesli yapamadım ama ev işlerinden de hiç yerimde oturmadım az yedim bol su içtim iyi hissediyorum Haftada bir tartılacağım yani Kaçırma sakın Çok süper bir şey Lesli Yani ben en az bir ay denemenizi tavsiye ederim Lesli kadar güzel bir spor yok mesela zaman zaman yapmak istemeyeceksin yorgun olacaksın ya da sonradan zor gelecek devamlı yapmak fakat disiplin motivasyondan önce gelir yani başladıktan bir süre sonra mutlu oluyosun biseyleri başarmanın hayallerine ulaşmanın her türlü yiyecekten daha lezzetli olduğuna inanıyorum 😉😉
Sevde_20 ama hareketler çok kolay ben zorlanmayinca ise yaramadigini düşünüyorum
kizatasozu kız yürümekte çok kolay yürüşte kalori yaktırıyor önemli olan hareket etmek 😂
Cicikiz evet leslieyi yapan adam beni terletmisti ilk defa
kizatasozu hangisi o ben kadın olanını yapıyordum
Cicikiz vala ismini bilmiyorum ama aynı videoyu bi adam cekiyo iste
Sevde_20 oyyy fena gaza geldim yarın deneyeceğimm 😘😘😘
Susunbebekuyuyo haydi bakalımm😁 bol eskiler derler diyette haydi bol eksiler kızlar ben gece demedim yaptım sporumu 11 de 12 de duş aldım şimdi uyucam bu arada leslie yaparken spor ayakkabınız olsun nasır oluşumunu engeller ve ayakkabı ağırlık yapar daha iyi sonuc alırsınız zaten leslie de ayakkabı ile yapmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyor 😊😊😊
- Düzenlendi
kizatasozu tamam o zaman sende o bıraktı ya mesela sen devam et ben yanana kadar devam ediyorum bazen arkadan geliyorum misal kikboks hareketi var bacağı tekme atar gibi ileri atıyor ben onu daha çok yaparım ya da arkaya vuruyo ayaklarını onu veya karna çekiyor dizleri yanana kadar yaparım zaten son on dk terden yorgunluktan bitsin istiyorum böyle yaptığım için bana iyi geliyo ayakkabı ile yaparsan daha sağlıklı bide ağırlık eklemiş olursun daha verimli olur ben daha çok yorulmak istiyorum dersen fat burning 15 minute videosunu da ekle ordaki müzikler grup cok süper grupca spor yapıyolar daha bi gaza geliyosun müzikler harika erkek kadın yaşlı genc herkes var ve seni daha gaza getiriyo mutlaka üstüne o videosunu da yap 22 dklık bi video ama adı 15 minute diye geciyor harika lar yaaa bence yeterli hatta ben bide ebru karaduman basen eritme videosunu yapıyodum önceden ama şuan yeni basladim sadece 3 mil yapıp çıkıyorum hatta soguma kısmını yapmıyorum tera bandım var spor lastiği yani onu ayak bileklerime gecirip basen çalışıyorum en son ..ebru karadumana bakarsanız orda da yapıyo son bi basen çalışıp kapatıyorum😊😉