perimasali802_ kesinlikle
Leslie Challenge var mısınız ? ❤️🔥♥️😍
Sevde_20 leslie sıkılaştırıyor mu ? Benim 2-3 kg fazlam var ama göbeğim 4 aylık hamile gibi kollar bacaklar tuzluk 🥲🥲🥲
- Düzenlendi
Susunbebekuyuyo offf hemde nasıl sabah ac karnı yap bol su ic en az haftada 4 gün yap birazda ekmegi azalt sekeride bırakırsan efffssane bi fizige sahip olacaksın bugün Lesli yapamadım ama ev işlerinden de hiç yerimde oturmadım az yedim bol su içtim iyi hissediyorum Haftada bir tartılacağım yani Kaçırma sakın Çok süper bir şey Lesli Yani ben en az bir ay denemenizi tavsiye ederim Lesli kadar güzel bir spor yok mesela zaman zaman yapmak istemeyeceksin yorgun olacaksın ya da sonradan zor gelecek devamlı yapmak fakat disiplin motivasyondan önce gelir yani başladıktan bir süre sonra mutlu oluyosun biseyleri başarmanın hayallerine ulaşmanın her türlü yiyecekten daha lezzetli olduğuna inanıyorum 😉😉
Sevde_20 ama hareketler çok kolay ben zorlanmayinca ise yaramadigini düşünüyorum
kizatasozu kız yürümekte çok kolay yürüşte kalori yaktırıyor önemli olan hareket etmek 😂
Cicikiz evet leslieyi yapan adam beni terletmisti ilk defa
kizatasozu hangisi o ben kadın olanını yapıyordum
Cicikiz vala ismini bilmiyorum ama aynı videoyu bi adam cekiyo iste
Sevde_20 oyyy fena gaza geldim yarın deneyeceğimm 😘😘😘
Susunbebekuyuyo haydi bakalımm😁 bol eskiler derler diyette haydi bol eksiler kızlar ben gece demedim yaptım sporumu 11 de 12 de duş aldım şimdi uyucam bu arada leslie yaparken spor ayakkabınız olsun nasır oluşumunu engeller ve ayakkabı ağırlık yapar daha iyi sonuc alırsınız zaten leslie de ayakkabı ile yapmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyor 😊😊😊
- Düzenlendi
kizatasozu tamam o zaman sende o bıraktı ya mesela sen devam et ben yanana kadar devam ediyorum bazen arkadan geliyorum misal kikboks hareketi var bacağı tekme atar gibi ileri atıyor ben onu daha çok yaparım ya da arkaya vuruyo ayaklarını onu veya karna çekiyor dizleri yanana kadar yaparım zaten son on dk terden yorgunluktan bitsin istiyorum böyle yaptığım için bana iyi geliyo ayakkabı ile yaparsan daha sağlıklı bide ağırlık eklemiş olursun daha verimli olur ben daha çok yorulmak istiyorum dersen fat burning 15 minute videosunu da ekle ordaki müzikler grup cok süper grupca spor yapıyolar daha bi gaza geliyosun müzikler harika erkek kadın yaşlı genc herkes var ve seni daha gaza getiriyo mutlaka üstüne o videosunu da yap 22 dklık bi video ama adı 15 minute diye geciyor harika lar yaaa bence yeterli hatta ben bide ebru karaduman basen eritme videosunu yapıyodum önceden ama şuan yeni basladim sadece 3 mil yapıp çıkıyorum hatta soguma kısmını yapmıyorum tera bandım var spor lastiği yani onu ayak bileklerime gecirip basen çalışıyorum en son ..ebru karadumana bakarsanız orda da yapıyo son bi basen çalışıp kapatıyorum😊😉
newmommy_ instadan bence
- Düzenlendi
Sevde_20 senin sayende aha şimdi limonlu suyumu içtim kızımı okula gönderip sporumu yapıp öyle kahvaltı yapıcam ekmek yerine wasa aldım fena gaza geldim teşekkür ederim çiçeğim 💘💘💘 bu arada göbek basen korsem var onunla yapsam daha etkili olur mu?
kizatasozu aaa oluuur
newmommy_ hadi o zmn
Sevde_20 ben de zayıflama sürecindeyim kışın Leslie ile denemiştim ama çok az bi faydası oldu o da yetmedi zaten. Çok hareketsizseniz Leslie tavsiye ederim ama ben çok daha faydalı birini tavsiye edicem size. 2 sene önce burda biri kendi fotoğraflarıyla beraber yaptığı sporları söylemişti çok işe yarıyor ben de ondan gaza gelip yaptım yok böyle bişey. YouTube’da ergin kırbaç 15 17 11 8 dakikalik videoları var. Bir de chloe tings 14 day challenge(yanlış yazmış olabilirim her türlü bulursunuz) bu karın sporunu yapıp arkasına Ergin kırbaç yapabildiğiniz kadar yapın zamanla artırarak bi kaç video arka arkaya yaparsınız zaten. Biraz anamız ağlıyor ama Leslie yaparken de yoruluyoruz sonuçta en azından işe yarar bi sporla yorulalım. Diyetle birlikte Çok kısa sürede faydasını görürsünüz zaten sonra motivasyonunuz kendiniz oluyorsunuz
Annesivekizi teşekkürler önerin için incelicem
Annesivekizi bakacağım teşekkür ederim evet chloe ting duymustum ama engin kırbac hic duymadım bakarım sagol canım 😘😇