• Spor
  • Leslie Challenge var mısınız ? ❤️‍🔥♥️😍

Sevde_20 senin sayende aha şimdi limonlu suyumu içtim kızımı okula gönderip sporumu yapıp öyle kahvaltı yapıcam ekmek yerine wasa aldım fena gaza geldim teşekkür ederim çiçeğim 💘💘💘 bu arada göbek basen korsem var onunla yapsam daha etkili olur mu?

Sevde_20 ben de zayıflama sürecindeyim kışın Leslie ile denemiştim ama çok az bi faydası oldu o da yetmedi zaten. Çok hareketsizseniz Leslie tavsiye ederim ama ben çok daha faydalı birini tavsiye edicem size. 2 sene önce burda biri kendi fotoğraflarıyla beraber yaptığı sporları söylemişti çok işe yarıyor ben de ondan gaza gelip yaptım yok böyle bişey. YouTube’da ergin kırbaç 15 17 11 8 dakikalik videoları var. Bir de chloe tings 14 day challenge(yanlış yazmış olabilirim her türlü bulursunuz) bu karın sporunu yapıp arkasına Ergin kırbaç yapabildiğiniz kadar yapın zamanla artırarak bi kaç video arka arkaya yaparsınız zaten. Biraz anamız ağlıyor ama Leslie yaparken de yoruluyoruz sonuçta en azından işe yarar bi sporla yorulalım. Diyetle birlikte Çok kısa sürede faydasını görürsünüz zaten sonra motivasyonunuz kendiniz oluyorsunuz

Annesivekizi bakacağım teşekkür ederim evet chloe ting duymustum ama engin kırbac hic duymadım bakarım sagol canım 😘😇

Susunbebekuyuyo tatlım bence kişiden kişiye değişiyor ya ben misal taytımı belime kadar çekip yapıyorum daha rahat korseyle sevmiyorum ya ne biliyim korsesiz daha iyi yaktığımı hissediyorum sen dene nasıl istersen oyle yap ama mutlaka ayakkabın olsun bantta basende cok etkili oluyo tera bandı tavsiye ederim kac kilo vermek istiyorsun önümüzde hiçbir engel yok sadece kendimize inanmamız yeterli ve çabalamak motivasyon her zaman olmayabilir ama disiplin hep olmalı biraz dişimizi sıksak biseyler olacak ZEHRA BORAYI takip ediyorum büyük harflerle yazıyorum çünkü bi deha kendisi bakın baya güzel kilo verdi ben motivasyon icin takip ediyorum diyetini almadım cok pahalı sadede takip ediyorum harika bi kadın çok çalışkan ordan ip uçları yakalayabiliriz belki😇😇😇😉

Sevde_20 benim kilo fazlam çok yok 56 kiloyum ama sıkılaşmam ve göbeğimden kurtulmam lazım bende hemen takip ediyorum

Sevde_20 ben ekran almıştım ama kızın fotoğraflarını burda paylaşmam uygun olmaz. Baya eski bi posttu bulursam seni etiketleyim süper forma sokan bi spor

Susunbebekuyuyo birinci cocuktan sonra bende öyleydim tejrar hamile kalmadan verseydim cok daha kolaydı işim…. şimdi ondan sağlıklı şekilde kalıcı kilo vermek için spor ve diyet sağlıklı yaşam tarzında dikkatli olmaya çalışıyorum ekren kalkmaya özen gösteriyorum 🦋🌸

nuryollanna tatlım biseyleri gerçekten istiyosan rahatından konforundan taviz vermelisin..2 çocuklar kpss ye hazırlanan atanan çalışan çalışıp eve gelip 4 çocuğuna bakan kadınlar biliyorum gerçekten istersen yaparsın bahane degil ki 2 çocuk.. 45 dk yapamazsam 20 dk yaparım ama yaparım diyetime sadık kalırım mesela bol su ve korse ile desteklerim korse harika bisey iki gun kullandım ama nasıl incelme hissediyorum diyetle ve sporla beraber.. bendeki bel korsesi kaynanamın baya sıkıyo ve sarıyıo bedenini gerçekten çok memnunum tavsiye ederim her zaman motivasyonla olmuyo bazen hic istemiyorum ama disiplin .. iyi fizikli kadınlara bakıyorum ben neden olmuyum ki diyorum şuan açım mesela 5 te yemek yedim ama hic istemiyorum yemeyi çünkü benim hayalim fizigimi düzeltmek … şimdi yesem tüm hayallerim yıkılır başa sararım.. işte böyle biraz hayal biraz kıyas yaoarak kendimde güç topluyorum zor ama ne kolay ?? Bugün kendime şunu dedim mesela ye tamam ye ic uat rahatca cay keyfi yap ( şekeri bırakmak için çay demlemiyorum pek) ama unut fit fizikli olmayı unut o dolaptaki eteklerini gomleklerini unut kotlarını seksi takımlarını sadece yemenin zevkine var sonra da ayna karşısında bir ömür hayıflan dur… bunun mukayesesini iyi yapmak lazım yoksa yemek cok kolay bozmak cok kolay ben zor olanı istiyorum instada soyle bsy okumustum ve cok hosuma gitmisti hem Çocuklu hemde fit kadınlar bordo berelidir yani özeldir zoru başaran güçlü ve nadir bulunandır anlamını taşıyor bu söz cok begendim ben klişe olmak istemiyorum parlamak istiyorum ve zayıflayınca ilk is cok güzel elbiseler alacağım kocam bana daha aşkla birazda kıskanarak baksın istiyorum bu herseye deger benim icin 🤩🤩🤩