- Düzenlendi
kizatasozu tamam o zaman sende o bıraktı ya mesela sen devam et ben yanana kadar devam ediyorum bazen arkadan geliyorum misal kikboks hareketi var bacağı tekme atar gibi ileri atıyor ben onu daha çok yaparım ya da arkaya vuruyo ayaklarını onu veya karna çekiyor dizleri yanana kadar yaparım zaten son on dk terden yorgunluktan bitsin istiyorum böyle yaptığım için bana iyi geliyo ayakkabı ile yaparsan daha sağlıklı bide ağırlık eklemiş olursun daha verimli olur ben daha çok yorulmak istiyorum dersen fat burning 15 minute videosunu da ekle ordaki müzikler grup cok süper grupca spor yapıyolar daha bi gaza geliyosun müzikler harika erkek kadın yaşlı genc herkes var ve seni daha gaza getiriyo mutlaka üstüne o videosunu da yap 22 dklık bi video ama adı 15 minute diye geciyor harika lar yaaa bence yeterli hatta ben bide ebru karaduman basen eritme videosunu yapıyodum önceden ama şuan yeni basladim sadece 3 mil yapıp çıkıyorum hatta soguma kısmını yapmıyorum tera bandım var spor lastiği yani onu ayak bileklerime gecirip basen çalışıyorum en son ..ebru karadumana bakarsanız orda da yapıyo son bi basen çalışıp kapatıyorum😊😉