perimasali802_ enerciiiii yeterli canim bitane karnıyarık ama fazla yağlı olmasin iki kaşık pirinç bolsa salata ye dahada yeme su çay bitki çayı git oyle
enerciiiii kizatasozu ekmek yemedim pilav çok az yedim karnı yarik ufakti ama 2 kase cacık 1 kase çorba içtim yoksa yemek y8cektim napim 🤣🤣 @ladymomm
ladymomm zeytep en iyisini yapıyorsun aşkım sanki boşandılar da ne oldu baban babalıktan mı çıktı annen annelikten mi? Aralarındaki sorun her neyse ikisini ilgilendirir bunun sonuçları yüzünden bir evlat arada kalmak zorunda değil 🤷🏻♀️ Aşkım bizim burcumuz misal alemiyle bağlantılıymış bu yüzden gerçek hayatta söylediklerinize dikkat edin diyordu. Yani kötü bir şey söylesen bu misal alemine denk gelirse kötülük gelebilir güzel bir şey söylersen güzel şeyler gelebilirmiş o yüzden hep güzeli konuşun kötü örneklemeler yapmayın ağızlarınıza dikkat edin diyordu adam 😂😂😂 şimdi oturup düşündüm de ben hep güzel niyetlerde isteklerde bulunsam olacak yaaa inanıyorum desem hepsi oldu 💃💃 sende eşinin işleriyle ilgili güzel niyetlerde bulun bol bol hep pozitif ol 🌹🌹
zeytep ladymomm ayy bende düşününce mesela kendimi hep şanslı hissederim, ne zaman niyetlendik bir şeye olur şükür 😅kız korktum Bi an😅🤣 Ammann işte o da, o kadının densizliği, ben çok kişiyle muhaattap olmayı kestim ve o kadar kafam rahat ki🌹
kizatasozu ladymomm evet son çare yoksa pes edicektim bugün basarili geçti şükür yarın sadece su değil sıvı olan herşeyi tuketebilicem diğer gün 2 öğün beslenicem son gün yine şu diyeti yapıp 6. Gün tattiya bakicam sonuç iyi olursa normal beslenmeyle sporla devam ederim istediğim sonuç olmazsa ben pes aderim abi😓
ladymomm ESMERBOMBA_ aşkım iraden senin elinde kontrol etmeyi öğren bir şekilde mesela neyi görünce dayanamıyorsun
ladymomm Moonlight_ spor olarak yeterli mi acaba ya yaptıklarım 20 dk kadar tüm vücut 2 kere 9 dk kol 30 dk kardiyo
Moonlight_ ladymomm bence bu kadar fazla bile cünkü bi yerde vücudun daha fazlasini isticek cok zorlama bedenini askoss
perimasali802_ ladymomm kuşum az önce engin kırbaç in videosunu yapmaya çalıştım nasıl terledim bu Leslie yaptım kız ağladi yarıda kaldı😂
ladymomm delikcorap bebeğim biz pazartesi günü başladık haftaya pazartesi tartılacağız sende bize geç olmadan dahil ol çoğu kişi öğünlerini çekip atıyor gün sonu değerlendirmesi yapıyoruz motive ediyoruz rapor veriyoruz 💃🌹
ladymomm perimasali802_ listedeki öğünlerin hepsini yapıyor musun yoksa ona göre bir şeyler yapıp ayak uydurmaya mı çalışıyorsun
kizatasozu ladymomm bı video açtım sadece bacak calistiriyomus oldum bittim bacağım titriyordu sonlarda