newmommy_ bitanem direk soruna cevap vereyim 🥰 Ben öyle çok araştırmadım. Bir kadın takip ediyordum o aşırı memnundu bayağı tavsiye ediyordu, 2 senedir almayı çok istiyordum en çokta cildim için ama almadım tereddüt ettim. Son birkaç aydır da eklem ve kıkırdaklara iyi geldiğini öğrendim benimde dizlerimde kıkırdak erimesi olduğu için bir şans verip denemek istedim. Birde sabah aç karnına tüketilince tok tutma, tatlı isteğini bastırma gibi etkisi varmış bu da diyette olunca çok cazip geldi 🫠 vaat ettikleri özelliklerin sonuçlarını almak için 3 ay düzenli kullanıp 1 ay ara vererek tekrar 3 ay kullanmak gerekiyormuş yani 1 sene de 3 kür (toplan 6 kutu) kullanmanız lazım diyor. Hiçbir şey her bünyeye aynı tepki vermez. Şu dünyada bir ürünü aynı anda herkesin öve öve bitiremediğini görmedim, böyle bir şeyde mümkün değil zaten 😅 Yani kimisi över kimisi gömer nsjdkdlsk ben piyasada en çok tercih edilen marka diye ona şans vermek istedim. Sabah içtim mesela cidden tokluk hissini yaşattı bana birara kahvaltı yapmasam mı diye düşündüm sonra protein ihtiyacımı karşılamam lazım öğün atlama dedim ve kahvaltımı hazırladım yani 😅 ama tabii ki cildim ya da kıkırdaklarımdaki sorun için ilk haftada mucizevi bir sonuç beklemiyorum onu zaman gösterecek 🙈🙈 Şu an için benim tatlı isteğim olursa eğer onu bastırsa zayıflarken bana yardımcı olsa kafi yani bu kadarı da kabulüm 😅🤣