Kızlaaaaaarrrr bu diyet postunun 3. ve 4. haftalarını da görmek istiyorum. Geçen hafta beraber ilerlediğimiz arkadaşlarım dışında başlamak isteyip başlayamayanları ya da hali hazırda devam edip kendi belli etmeyenleri bu posta davet ediyorum 🥳🎉
Hadi gelin yine birbirimizi motive ederek çok güzel bir hafta geçirelim 🥹💪🏻💃

Ben 7 günlük bir diyet listesi paylaşacağım. Aralıklı oruç şeklinde olacak. Kendimde aralıklı oruç yapıyorum ama ara öğünleri atlıyorum, isteyen atlatabilir isteyen yapabilir tercih size kalmış 🥹
2 tane liste var bir tanesi 4 günlük rutin besleme diğeri de 3 gün arınma listesi olarak ✔️ Yani 4 gün doya doya yiyip 3 gün karbonhidrattan eksik besleneceğiz. Listeye uyacak olanlar için tavsiyem Bir dün 4. bir gün 3. liste olarak ilerlemeleri. Böylece arınma listesini yaparken açlık hissini yaşamayacaklar 🥹🙅🏻‍♀️

İlk önce 4 Günlük Rutin besleme programını atıyorum. (Tam ekrana sığmadığı için parça parça atacağım.)
KAHVALTI

ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ ve SON ARA ÖĞÜN

Son olarak 3 GÜNLÜK ARINMA LİSTESİ

Başlangıç: 64,30 kg
    Güncel: 62,95 kg
    Hedef: 57 kg

Kilolarınızı yazıp not almayı unutmayın 📝

SİZE BİRKAÇ ÖNERİDE BULUNACAĞIM DİYET YAPARKEN BUNLARA DİKKAT EDİN 🌺

~ Diyet sürecinde daha doğru sonuçlar almak istiyorsanız yaptığınız yemeklerde ayçiçek yağı kullanmayın. Onun yerine zeytinyağı tercih edin. Yemeklerinizi maksimum 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile hazırlayın, fazla yağ kullanmayın. Ara sıra az miktarda tereyağ tüketebilirsiniz 🌺

~ Öğünlerle beraber su içmeyin.
      Öğünlerden 30 dakika önce su içmeyi bırak ve öğünlerden sonra en az 30 en ideal 2 saat sonra su içmeye devam et. 🌺

~ Göbek çevresinden gitmesini istiyorsanız günde 1 tatlı kaşığı pulbiber tükettiğinizden emin olun. 🌺

~ Sabah aç karnına (8-12 saat açlıktan sonra) yapılan kardiyo egzersizlerinde yağ yakımı fazla olur. Çünkü açlıktan sonra kanda bulunan yağ asitleri en yüksek seviyededir. 💪🏻
      Sabah kardiyo olarak yürüyüş yapabilenler dışarıda yürüyüş yapabilirler, yapamayan 30 dakika yani 2 mile Leslie yapabilir. Oturduğu yerde spor salonu olanlar en az 30 dakika bisiklet sürebilir. (Bisiklet, yürümenin iki katını yakar.) 🌺

~ Ek olarak yaptığınız sporlar en az 20 dakika ideal 30 dakika ve üzeri olursa muhteşem olur. Unutmayın, 20 dakikanın altında yapılan sporlar istenilen sonucu vermez. Emeklerinizin karşılığını almak istiyorsanız 30 dakika hiç ara vermeden sporunuza devam edin. 🌺

~ Uyku bu dönemde çok önemli bir rol oynuyor. Çünkü uyku kalitesi yüksek olanlar yağ kaybından daha çok yaşarken, uyku kalitesi düşük olanlar yağsız kütle kaybını daha çok yaşar. Olabildiğince 7-8 saat arası uyumaya çalışın.
      (Vucüt 21:00-01:00 saatlerinde uykudayken yağ yakımına başlar bu saatlere uyumak daha önemlidir.) 🌺

Aklıma gelenler oldukça eklerim şu an bildiğim birkaç kişiye etiketleyeceğim. Katılmak isteyenler katılacaklarını söylerse günlük rapor vaktinde onları da etiketlerim. 🥰😍

@newmommy_
      @Zamansiz_
      @enerciiiii
      @kizatasozu
      @perimasali802_
      @zeytep
      @Moonlight_
      @Susunbebekuyuyo
      @BlackMambaa_
      @Cicikiz
      @askola
      @delikcorap
      @esmermelek

ladymomm Canım ben sabahları limonlu ılık su ile güne başlıyorum. Sabah kahvaltı yaptım ama bazen sıvı beslenme ile bunu değiştireceğim.
        Öğle arası ile kahvaltı arasında kısa süre olduğu için ara öğün yapmayacağım. Öğleden sonra bir ara öğünüm var, akşam da hafif şeyler…
        Sabah kahvaltı veya besleeyci öğün
        Öğlen Besleyici öğün Veya baklagiller
        Ara öğün
        Akşam yemeği şeklinde
        Başlangıç 65.50
        Hedef 55 veya 50

ladymomm aşkım ellerine kollarına sağlık 😍ben biraz ara vericem rahatsızim ,ama hamur tuketmiycem şekerde az belki yerim o yüzden şimdilik erteledim sonradan katılacam sana 🌸💕

zeytep sen beslenme listene göre devam ederken bize de resim at ama 🥹🥹🥹😍

perimasali802_ sen iyi ol bebeğim gerisi mühim değil ama burada ol tamam mı 😍 diyet yapıyormuşsun gibi takılmaya devam et 😂😂🙈

ladymomm durmak yoook💃🏻💃🏻 kahvalti yaptim sabah 9 du sanirim sonra yarim saat 40 dk yuruyus yaptim biraz cerez attim agzima kahve iciyorum simdi su alimi bol bol yapmaya calisiyorum saat 4 gibi cocugu okuldan alip yolumu uzatip market yapcam yuruyus olmus olur hem 💃🏻💃🏻💃🏻🌹

ladymomm ewt bu cok cok dogruu sabah ac karna surekli haftada 1 ayni tarti kullanimarak tartiliyorum ben baska yerde tartilsam dahi cok dusuk cikmis olsa bile takmiyorum