ladymomm aşkım ellerine kollarına sağlık 😍ben biraz ara vericem rahatsızim ,ama hamur tuketmiycem şekerde az belki yerim o yüzden şimdilik erteledim sonradan katılacam sana 🌸💕

zeytep sen beslenme listene göre devam ederken bize de resim at ama 🥹🥹🥹😍

perimasali802_ sen iyi ol bebeğim gerisi mühim değil ama burada ol tamam mı 😍 diyet yapıyormuşsun gibi takılmaya devam et 😂😂🙈

ladymomm durmak yoook💃🏻💃🏻 kahvalti yaptim sabah 9 du sanirim sonra yarim saat 40 dk yuruyus yaptim biraz cerez attim agzima kahve iciyorum simdi su alimi bol bol yapmaya calisiyorum saat 4 gibi cocugu okuldan alip yolumu uzatip market yapcam yuruyus olmus olur hem 💃🏻💃🏻💃🏻🌹

ladymomm ewt bu cok cok dogruu sabah ac karna surekli haftada 1 ayni tarti kullanimarak tartiliyorum ben baska yerde tartilsam dahi cok dusuk cikmis olsa bile takmiyorum

Öğle yemeği, yeşil mercimekli salata
          Şuana kadar 700ml su içtim, (2.5lt içmem gerek)
          Öğlen yemeğinde ise yeşil mercimekli salata yaptım (3 yemek kaşığı mercimek, yarım havuç, çok az salatalık ve domates, nane, bir kaç dilim turp, maydanoz ve dereotu)

Zamansiz_ ama benim moralim bozuk olunca yemek yerim ben ve şu an moralim bozuk ama yemek yiyemiyorum yiyemeyen de daha stres oluyorum

enerciiiii dusunme cunku kendini oyle sartlamissin sen o yemegin tadini biliosun ve yiyince pismanlik hissediceksin ee vucudunda da hissetmissin gittigini tartiya takilma artik tek tarti ile git