Öğle yemeği, yeşil mercimekli salata
Şuana kadar 700ml su içtim, (2.5lt içmem gerek)
Öğlen yemeğinde ise yeşil mercimekli salata yaptım (3 yemek kaşığı mercimek, yarım havuç, çok az salatalık ve domates, nane, bir kaç dilim turp, maydanoz ve dereotu)

Zamansiz_ ama benim moralim bozuk olunca yemek yerim ben ve şu an moralim bozuk ama yemek yiyemiyorum yiyemeyen de daha stres oluyorum

enerciiiii dusunme cunku kendini oyle sartlamissin sen o yemegin tadini biliosun ve yiyince pismanlik hissediceksin ee vucudunda da hissetmissin gittigini tartiya takilma artik tek tarti ile git

enerciiiii gercekten oyle sanki yiyince moralin mi duzeliyor dewam ett ooo ben buralara gelirken kac kez tarti bana kafa atti moralim bozuldu ewt ama ammannnn zaten gitmiyor diyim yemedim basla birak zamanlarimi dusunmezsek o yuzden istiyorsun ve basaricaksin bitti 🔪👏🏻🚬

Zamansiz_ aynen öyle canım, birde havalar sıcak, serin serin güzel oluyor ☺️🌹

enerciiiii farklı tartıya çıktıysan ondan olabilir aşkım sen takılmadan devam et listeler de zor değil uygulayabilirsen uygula 🌺

enerciiiii dün ki yeme içmene göre de değişir aşkım mesela geç vakitte çok mu sıvı tükettin ne yaptın ya da bazı şeyler şişkinlik yapar takılma çok sen belki de ilk tarttığın da doğru sonuç vermedi sürekli tartılıp durma moralini bozar öyle

enerciiiii aşkım bak 4 günlük listem bildiğin standart bir beslenme sen bu ölçüde yersen ve üç gün de arınma yaparsan sporunu da ihmal etmezsen verirsin ama şu spirali baktır önce

zeytep çiçek gibi tabak olmuş yaaaa 🙈🙈🙈 yapan da tam bir çiçek 🌹 😍