2. Hafta Diyete Devam 💪🏻💃
Zamansiz_ ama benim moralim bozuk olunca yemek yerim ben ve şu an moralim bozuk ama yemek yiyemiyorum yiyemeyen de daha stres oluyorum
enerciiiii dusunme cunku kendini oyle sartlamissin sen o yemegin tadini biliosun ve yiyince pismanlik hissediceksin ee vucudunda da hissetmissin gittigini tartiya takilma artik tek tarti ile git
Zamansiz_ ay bilmiyorum askim ya
enerciiiii gercekten oyle sanki yiyince moralin mi duzeliyor dewam ett ooo ben buralara gelirken kac kez tarti bana kafa atti moralim bozuldu ewt ama ammannnn zaten gitmiyor diyim yemedim basla birak zamanlarimi dusunmezsek o yuzden istiyorsun ve basaricaksin bitti 🔪👏🏻🚬
Zamansiz_ haklısın canım bu hafta da geçsin hele bakalım yaomicam inslb kaçamak falan
enerciiiii tamam harika boyle de iste kendineee
Zamansiz_ tamam yapicam 😅🥰
enerciiiii farklı tartıya çıktıysan ondan olabilir aşkım sen takılmadan devam et listeler de zor değil uygulayabilirsen uygula 🌺
perimasali802_ aşkımmmm beeeee 😍😍😍🎉🎉
enerciiiii dün ki yeme içmene göre de değişir aşkım mesela geç vakitte çok mu sıvı tükettin ne yaptın ya da bazı şeyler şişkinlik yapar takılma çok sen belki de ilk tarttığın da doğru sonuç vermedi sürekli tartılıp durma moralini bozar öyle
- Düzenlendi
ladymomm sabah kahvaltı yapmışım hala da bişey yemedim iştah bile yok o derece 😬
enerciiiii aşkım bak 4 günlük listem bildiğin standart bir beslenme sen bu ölçüde yersen ve üç gün de arınma yaparsan sporunu da ihmal etmezsen verirsin ama şu spirali baktır önce