zeytep anlattiklarindan bende öyle düsündüm senin kiz tam firlama🤣🤣🤣

Moonlight_ dün sahiplendiğim kişilerle muhabbet ettik, içlerinde iki deli varmış biri britishmiş diğerinde bizimkiymiş😂ben british aldım baktım alışamadım diğerleri uysaku olunca, onu da sahiplendirdim sonra diyor😂😂😂

zeytep poğaca yersen sabahın nurunda çıkarın iste yürüyüşe sıcak diye çıkmadın çıkmadın Bak poğaca nasıl çıkarttı sjsjsjsj

askola sadece 2 kSik mi sjsjsj devamı vardır onun kendimden biliyorum sjsjssj

zeytep sağlık koçu bende buldum tanıdık sayesinde o da bana shake çay aloveralı mangolu suyu almam gerektiğini tatlı krizlerim varsa çikolatalı barlardan almam gerektiğini söyledi sen kaç gündür kullanıyorsun kilo verdin mi

zeytep ayyy buna cok güldüüüm🤣 her ailede mutlaka bir deli olur oda size denk gelmis🤭😂😂😂😂😂

enerciiiii hahahah kız valla normal saatimden bir saat önce kalktım etraf karanlık sjsjs karnalıktanda tırsarım sksksk ama yi geldi ya bundan sonra mümkün oldukça sabah erken ve akşam üstü yürürüş yapıcam tempolu. Çünkü spor yapamıyroum bari bunu yapayım

enerciiiii bir daha yer miyim? Yemem mm aşırı vicdan yaptım sabaha kadar😂😂😂

Cicikiz gerçekten aşırı faydası oluyor umarım güzel bir sağlık koçuna denk gelirsin💜 dediğin gibi ben iki aşamalı ilerliyorum ama aşırı memnunum normalde olsa yapamazdım bunu, gitmiyordu yani kilo..

Moonlight_ bizdekiler hiç biri normal değil, tavşan var o ayrı deli, kuş desen ayrı.. Yani bizim eve giren manyamadan çıkmıyor, çıkamıyor 😂😂😂