zeytep amin aşkım aminnn bende yazamıyorum öyle sbshsjsb
2. Hafta Diyete Devam 💪🏻💃
zeytep anlattiklarindan bende öyle düsündüm senin kiz tam firlama🤣🤣🤣
ladymomm bende aksam 2 Set kol yaptim 🤣
enerciiiii boz arkandayım 😂😂😂
Moonlight_ dün sahiplendiğim kişilerle muhabbet ettik, içlerinde iki deli varmış biri britishmiş diğerinde bizimkiymiş😂ben british aldım baktım alışamadım diğerleri uysaku olunca, onu da sahiplendirdim sonra diyor😂😂😂
etoile eto yaaaaa 🥺🥺 bozamam az da olsa değişim var farkındayım:))
zeytep poğaca yersen sabahın nurunda çıkarın iste yürüyüşe sıcak diye çıkmadın çıkmadın Bak poğaca nasıl çıkarttı sjsjsjsj
- Düzenlendi
askola sadece 2 kSik mi sjsjsj devamı vardır onun kendimden biliyorum sjsjssj
zeytep ayyy buna cok güldüüüm🤣 her ailede mutlaka bir deli olur oda size denk gelmis🤭😂😂😂😂😂
ladymomm bende valla şansıma iyi denk geldi hem biraz sosyalleşirim dedim çok iyi oldu
enerciiiii hahahah kız valla normal saatimden bir saat önce kalktım etraf karanlık sjsjs karnalıktanda tırsarım sksksk ama yi geldi ya bundan sonra mümkün oldukça sabah erken ve akşam üstü yürürüş yapıcam tempolu. Çünkü spor yapamıyroum bari bunu yapayım
enerciiiii bir daha yer miyim? Yemem mm aşırı vicdan yaptım sabaha kadar😂😂😂
Moonlight_ bizdekiler hiç biri normal değil, tavşan var o ayrı deli, kuş desen ayrı.. Yani bizim eve giren manyamadan çıkmıyor, çıkamıyor 😂😂😂
zeytep en iyisi onlar valla akilli olup dünya kahrini cekmektense deli olup halay cekerim misali🤣💃🏻💃🏻💃🏻