newmommy_ yapınca deneyimini paylaş benimle nasıl hissettirecek seni merak ettim sanki ben boşa yapıyormuşum incelme olmayacakmış gibi bir hisse kapılıyorum ama yaparken de cayır cayır yandığımı hissediyorum 😂😂😂 hareketleri de doğru yaptığıma eminim galiba benim kendi kuruntum sjjdkls

ladymomm abiyede hep bu sıkıntıyı yaşıyorum, geçen yılda yaşadım, ölçü vermeme rağmen aşırı dar bir kalıp gönderilmişti

ladymomm o zaman ye gercekten millete diyetteyim dersen isin buyusu mu bozuluyor nedir diyet miyet kalmiyor sonradan . Ertesi gun telafi edersin😉

ladymomm yaa benim de en cok basenle kollar sikintili. Kolu ayda bir olcucem ama bugun mezura olcumu yaptim belle karindan toplam 11 cm basenden de 5 cm incelmisimm😍😍😍 eminim sende de guzel gitmistir iki haftada bir mezurayla olcum yap askim

ladymomm tabiki de kuruntu yapiyosun senin temponda olup da zayiflamayan olmaz askim cok iyisin hic motivasyonunu dusurecek seyler dusunme

ladymomm bide bişey soracağım gayet güzel diyet tutup arada bir gün fazla kacirirsak bir sorun olurmu bu gün hiç diyete uyumadım haftada bir tartilma günüm yarın korkuyorum bu gün yediklerim için fazla gelirsem diye motivem bozulursa diyete devam edemem galiba

fikriye ne zaman başladın eğer yarın tartı günüyse diğer güne ertele 😊 yarın da bugünün telafisini yapacak şekilde beslen. Mesela karbonhidrat alımını yarın için tamamen kes 🥹 bugün ki fazla yediklerini yarın az yiyerek dengeleyebilirsin canım sonra ertesi gün tartılırsın ❤️

fikriye ben sana şöyle örnekleme vereyim bir gün içinde 1 paket bisküvi yemek sana kilo aldırmaz kilo alman için böyle 15 paket yemen lazım. Ama kaçamakların abur cuburlar tatlılar şekerli şeyler olmasındansa atıyorum o gün pilav yemişsindir ya da açma ya da patates kızartması vs bunlar olursa daha iyi olur tabi 🥹 ama her türlü kaçamak sonrası telafi yapma şansın var tabii ki. Diyette ve normal yaşantıda en önemli şey dengelemeyi bilmektir aslında. Sen bugün 2 dilim yerine 4 dilim ekmek yersin yarın 2 dilim ekmek hakkından vazgeçersin ve hiçbir sorun olmaz 🙅🏻‍♀️ ya da kısmak istemezsen listede olanların dışına çıkmadan rutinlerini sürdürmeye devam edersin 😊

fikriye sana tavsiyem yarın tartılma. Yarın da diyetini sürdür kısma imkanın varsa bir şeylerden kıs ya da rutinine devam et 🥹 su içmeyi sıvı tükenmeyi de geç saatlere bırakma o gün 🌺 böyle daha güzel olacaktır senin için

zeytep gönderenlerde hata var ama ne diye olmayacağını bile bile gönderirsin ki 😒😒😒