HurremSultan Aynen oyle yani suan oyle kendilerini aslında dusuruyorlarki farkinda degil kimse, beni kotulemek isterken komik oluyorlar. Zamanında ayıla bayıla benim saç rengimin aynısını yapan insanlar simdi bana laf atiyorki, evli barklı cocugu olan boyle renkle zaten niyetini belli edermis bende etmisim. E ozaman senin kafandaki sac neden aynı tonda sendemi niyetini belli ediyorsun bosanacaksın. Amannnn guluyorum artık boyle seyler yasadikca iyiki diyorum uzaklasiyorum su mahkemede bitse bidaha evli evine koylu koyune buz gibi ettiler hepsi tek tek kendilerinden

Goat ayyy yuh artık ya 🥲🥲küfür etmek serbest olsa keşke. Böylesi daha iyi oldu belkide gerçek yüzlerini gördün boşver aşkım Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah

• Goat bunu yanıtladı.
    • Goat bunu beğendi.

Goat naber bi gelisme varmı nerdesin simdi esin nerde

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan Ailemin evine geldim şimdilik. Onlara yakin bir ev bakacaklar bana ayrı yasamak istedim. Zatı muhteremde İzmirdeymis haberi geldi. Bir sure bende onunla calisiyordum,o donemden bi is baglamistim izmirden onun toplantisi icin gitmis, benim neden gitmedigimi sormuslar cocuk hasta demis. Millet gecmis olsuna beni arayinca ogrendim. Cocugun durumu galiba kotu esin gunduzde alkol almis uzulmus cocuga dediler. Sonuc olarak halen zıkkımlaniyormus onu anladık.

Goat ayrı oturunca seni rahatsız etmezmi. Tam isinin gucunun derdine dusmus diyecektimki yine icmis onu okudum. Bu adam iyice bagimli olmus gunduz bile iciyorsa artik gecmis olsun. Bide utanmadan cocugu kullaniyor hastaymis ondan gitmedin. Dese ya yedigi halti acaba o is yapan insanlar ikinciye is verirmi

Goat hiç üzülme aşkım pişman olma olur mu. Sen üstüne düşeni yaptın o bu yolu tercih etti. Bundan sonra da senden uzak olsun yeter. Ha hala diyorum inşallah bu gece bir dönüm noktası yaşar ve köpekten pişman olup seni tekrar kazanana kadar kapında yatar.

• Goat bunu yanıtladı.
            • kutu bunu beğendi.

saklihan Rahatsız edemez bence, yani bunu deneyemez. Ayrıda otursam aileme yakın olacağım yani ufacık şeyde elleri üzerimde olacak. İş ortamı pek karısına ne yaptığına bakmaz ona göre secim yapmaz ama devamlı gunduz icmeye basladıysa kimse guvenip is emanet etmek istemez. Koca toplantiları organize ediyor tum sorumluluk bir kiside oluyor bunun bir sarhos hali is veren firmaya kadar yansır daha is alamaz o yuzden aptallik etmis alkollu toplantiya giderek, isinden gucundende olacak haberi yok

HurremSultan Onca bana soylenen lafa, onca beni suclayan insanlara ragmen gercekten ufacik pisman degilim. Geri kazanmayı pisman olmayı ayık halde yapıp aksamına yine icince hic bir samimiyeti kalmiyorki. Tek diyecegim beni gectim cocugunu secmek yerine o alkolu secti, kendi bilir. Tek pisman oldugum keske ogluma duzgun bir baba verebilseydim benim bu hatamı oglum omur boyu çekecek uzuldugum bu. Gerisi artık boş.

Goat inanmıyorum çocuğa da mı içermeye çalıştı, bir laf vardır bir insanın gerçek yüzünü ya sarhoşken anlarsın ya da sinirliyken , kötü birine dönüşüyorsa eğer içince gayette haklısın

Ask_hosmus bira kutusunu yalatmaya kalktı diline gelirse ne yapacak diye ama ben ittirince yapamadı bide üstune bana soylendi hanım evladımı yapacaksın alışacak bunlara diye. Tam kafayı yemelik. Sabah yaptigini hatirlatinca ben oyle sey yapmam hadi biz ictik bu cocuk icmeyecek asla diyordu. Dengesiz. Suan okadar huzurluyumki cocukta bende

Goat onlar dener bakalım bu defa cocuk hasta diye uzuldu icti bahanesi bi sonraki toplantida ayni seyle karsilasirlarsa dedigin gibi geri cekilirler. Oglun nasil iyimi nasil oldu artık iyice siması netlesmeye baslamistir ten rengi goz rengi sac rengi nasil oldu

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan İyi şimdi çok şükür bir sorun yok. Göz rengi ilk mavi gibi geldi sonradan yeşilde sabitlendi. Sarışın yeşil gözlü neşeli mutlu bir bebek oldu. Öyle çok beni yormuyorda uysal

Goat hiç pişman olma ya mutlu musun mutlusun boşver. Herkez hata yapar esinde bu hatayı cocuk doğduktan sonra yaptı sonuçta ve bedeli yuvasının yıkılması olsu üzme kendini sen bilemezdin ki böyle olacağını. Yolunu çiz evladın ile huzulu ol Allah riskinizi verir✨

• Goat bunu yanıtladı.

Goat sarışınmı olduuu çok severim. Sizde kim sarışın renkli gözlü kime benzemiş

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan İkimizde sarı,ben yeşil babası mavi gözlü. İki sülalede de sarışın renkli gözlü dolu dededen atadan göçmeniz biz onun etkisi

Goat göçmenler hep belli eder kendini zaten daha yakışıklı daha güzel olurlar. Boşanınca seni boş bırakmazlar babasıda göçmen onuda kızlar bırakmaz

saklihan Her yerde güzel yada yakışıklı olur bunu çok göçmenliğe bağlayıp ayırma bence canım. Yorumunda geri kalan dediklerin biraz gereksiz olmuş neyse kimin kiminle ne yapacagı umrumda olmazda beni katma öyle şeylere