HurremSultan of sende şu sülümanı bi rahat bırak heryere sülüman yapıştırıyorsun😂😂
Boşanıyorum
Kız siz hâla şuna lafmı anlatıyorsunuz Allah aşkına hepiniz haklısın diyip geçin
saklihan sen kimsin ki kadın senin dediklerini yapacak !!
HurremSultan bayılma aşkım tutamayız seni burda
saklihan aynen haklısın pasif kaldığın için her yerde herkese böyle çemkiriyorsun. Ama komik oluyorsun
- Düzenlendi
saklihan bide sen alışmışsın alkolik kocayaaa herkes senin gibi pasif dursun istiyorsun millete laf atıyorsun da ilk sen dön alkolik kocana bak. Onu düzelmeye çalış millete sataşma. Herkesi kendin gibi de güçsüz sanma @Goat çok güçlü bi kadın olduğu için senin gibi susmuyor kocasına karşı kendini ezdirmiyor. Sen ezdirmeye devam et alkolik kocanla mutluluklar. 😂
- Düzenlendi
perimasali802_ kız tutar inşallah dkdl ama yarin
melaykeeee yok yok yarın kocama bayilicam ahahahaha
Eskobar bırakmam banane😂
HurremSultan tutar tutar 😂yarin bir şov yap 😂😂😂😂🔥
saklihan sarhoşluk nasıl bişey biliyor musunuz?
sen hiç sarhoş bir babanın sürekli anneni öldüresiye dövdüğünü gördün mü bu travmayı yaşamamışsın sadece sarhoş diyosun.
başına gelse olayın içinde olsan böyle demezdin.
Dilerim başınıza gelmez lütfen daha fazla can sıkıcı konuşmayın @Goat a karşı
@Goat İnşallah hayatında herşey çok güzel olur Rabbim yardımcın olsun kimse için canını sıkma🫶🤲
saklihan sizin kadınla derdiniz ne kapatin bu konuyu herkes işine baksın.huzur versene kadina
perimasali802_ evet konuyu kapatalim burda cahil dusunceleri icin birine aski aldirsin sonra kendisi burda fink atsin
saklihan Tövbeeee yarabbimmmmm sen gerçekten sorunlusun ya. Burada böyleysen çevrende de sen birilerine bu derece takıyorsundur. Allah kolaylık versin onlara sanada tez vakitte inşallah bol bol zihin açıklığı
saklihan o biri dediğiniz kişi gelmek istiyorsa gelsin derdi sizemi düşüyor anlamıyorum,ben hiç görmüyorum Fink atgini postlarda bile yorum yapmıyor
perimasali802_ Kız ikisi aynı kişi ya baksana her halinden belli. Kadın bir dediğini yapmadı diye ettiklerine bak
BlackandBlack yapmak zorunda degilki,bu nasıl bir insan kaos seviyor belli, takıntı haline girmiş yazik ya
saklihan Canım artık yetmez mi?