saklihan aynen haklısın pasif kaldığın için her yerde herkese böyle çemkiriyorsun. Ama komik oluyorsun

saklihan bide sen alışmışsın alkolik kocayaaa herkes senin gibi pasif dursun istiyorsun millete laf atıyorsun da ilk sen dön alkolik kocana bak. Onu düzelmeye çalış millete sataşma. Herkesi kendin gibi de güçsüz sanma @Goat çok güçlü bi kadın olduğu için senin gibi susmuyor kocasına karşı kendini ezdirmiyor. Sen ezdirmeye devam et alkolik kocanla mutluluklar. 😂

saklihan sarhoşluk nasıl bişey biliyor musunuz?
sen hiç sarhoş bir babanın sürekli anneni öldüresiye dövdüğünü gördün mü bu travmayı yaşamamışsın sadece sarhoş diyosun.
başına gelse olayın içinde olsan böyle demezdin.
Dilerim başınıza gelmez lütfen daha fazla can sıkıcı konuşmayın @Goat a karşı
@Goat İnşallah hayatında herşey çok güzel olur Rabbim yardımcın olsun kimse için canını sıkma🫶🤲

1939 benim kocamda iciyo ama ben sabrediyorum ictiginde yaptiklarini alkolden kaynakli oldugunu cunku ben algiliyorum ayilinca normale donecek neden yaygara yapayim

saklihan sizin kadınla derdiniz ne kapatin bu konuyu herkes işine baksın.huzur versene kadina

saklihan Tövbeeee yarabbimmmmm sen gerçekten sorunlusun ya. Burada böyleysen çevrende de sen birilerine bu derece takıyorsundur. Allah kolaylık versin onlara sanada tez vakitte inşallah bol bol zihin açıklığı

saklihan o biri dediğiniz kişi gelmek istiyorsa gelsin derdi sizemi düşüyor anlamıyorum,ben hiç görmüyorum Fink atgini postlarda bile yorum yapmıyor

BlackandBlack yapmak zorunda degilki,bu nasıl bir insan kaos seviyor belli, takıntı haline girmiş yazik ya