Kızlar kızlar sizin ateşli postlariniza gecelik fikri vermek için ve o gecelikleri giymek için kilo vermem lazimmmm 😂😂😂 lesli ile zayıflayanlar nasıl başladınız neler yaptınız kaç mil yaptınız bana biraz anlatır misinizzz. Bana ön ayak bı ballarim yaaaa 😬😬😬 yaz da geliyor cildirmama 🤏 kaldı evde pijamayla dolasiyorummm 💆💆💆💆
Leslie ile sezeryan göbeği eritenleeer
anonim9 youtube da alt karın egzersizleri var göbüşü o şekilde verebilirsin. Bende her hafta spora başlıycam diyorum ama asla başlamıyorum 😂😂
papatyamsigibi işte o egzersizler beni öldürüyooooor. Biliyorum kilo vermek kolay değil ama önce Leslie ile başlasam biraz vücudumu spora alistirsam iyi olacak. Belki daha sonra o egzersizlere gecebilirim. Tabi bu süre içinde Leslie ise yaramazsa moralim acayip bozulur ve olacaklqri düşünemiyorum 😂😂😂😂 o yüzden yolun başında iyi düşünmek istiyirum😬😬 ay bende baslayamiyodum geçenlerde bı olay yaşadık tamam dedik yeter insallah bu sfeer olur yaz da geliyor 🤤🤤🤤🤤
melaykeeee yazdım bende oraya geliyorum diye 😂😂 ama geç farkettim çok yorum olmuş yaa fırsat buldukça girip bakicammm ama
melaykeeee yaaa sen aşk mısın be kadın 😍
- Düzenlendi
anonim9 her hafta postu yeniliyorum öyle her yazılanı takip etmene gerek yok. Diyet yapanlar tabak fotosu atıyorlar ya da ne yediklerini yazıyorlar, akşam da gün sonu özeti geçiyoruz. Ben motive ve fikir olsun diye her gün öğünlerimin resmini atıyorum yaptığım sporları paylaşıyorum bazen tarif ve fikir veriyorum 🌺 Diyet yapan ve aktif olanları gün sonu değerlendirme yaptığım da etiket yapıyorum mutlaka. Görsünler ve motiveleri artsın diye. Ekstra motive düşüklüğü yaşayan olursa hep beraber gazlıyoruz devam etmesi için uğraşıyoruz, yanlış yapanı uyarıyoruz falan filan. Öyle yani başladığın gün haber ver seni de etiketlerim seve seve 🙆🏻♀️
anonim9 ilkin 15 dakika ile başla bir hafta devam et sonra 30 ve 40 dakika ben öyle yaptım bacaklarımın sıkılasmıs gozlemlerime göre eskiden daha yumuşak ti üst bacağım mesela şu an öyle değil gobek te de değişim var görüyorum
enerciiiii ilk 2 mile iyi aşkım 1 mile yetmez. Yürüyüşle desteklerse anca ama 2 mile altına düşmemesi daha iyi sonuç almasını sağlar
ladymomm alışmA Cisindan sorun olmZ bence zaten yapınca kolay olduğunu fark ederse kendi 2 mile geçmek ister
ladymomm diyet yapmasamda açtığın postlar efsaneeeee 😍😍
anonim9 etkisini görmek icin en az 30 dakika egzersiz yapman lazim lesliede olsa en az 30 dakika ve 1 ay boyunca düzenli yap bak ozamann degisime💪🏼