Leslie ile sezeryan göbeği eritenleeer
ladymomm @enerciiiii daha önce yaptım nasıl bişe olduğunu biliyorum 15 yetmez evet 😂😂 2 milden baslayabilirimmm bacaklarım bana lazım malum oglum sağolsun yoksa 3 mil e zorlardim da dsha sonra 😂😂
enerciiiii yok aşkım işte 2 mileden altı çok bir etki göstermiyor bunu bizzat diyetisyenim söyledi. Ben mesela gün içinde 3 mile yapamıyordum çocuk durmuyor diye. Sabah 15 öğlen 15 akşam 15 şeklinde yapsam ne olur dedim. Boş yere yapmış olursun dedi. Aynı günde toplam 45 dakika olmasına rağmen bir etkisi olmuyormuş yani. Eşimin antreman hocası bile sakın 20 dakikadan aşağı düşme 30 dakika çok ideal çünkü vücut 20. Dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor demiş. Sen öyle yapmışsın ama yine de ben doğrusunu söylemek zorunda hissettim kendimi madem yapacak vakit harcayacak doğru olanı yapsın 🫂🥰
melaykeeee teşekkür ederim bebeğim senin kadar efsane olamazlar ama 🙈🥰🌺
anonim9 veyaa ben bu sporuda yaptım ama beni çok yormadi diyeceğiniz öneriler de oluuur.
Yorulmadan olmuyor 😂
nuryollanna ahahhs evet tabiki ben öyle demek istemedim aslında 😂😂😂 ağır spor gibi vücudu yoran ve hemen pes ettiren şeklinde soylmeke istemiştim 😂😂
anonim9 April han videolarina bakabilirsin 🫶🏼
Moonlight_ oda can cikartmiyo muydu kız 😂 gerçi chole ting den iyidir diye düşünüyorum 😬 ay bı ara chole ting yapmıştim ben nasıl yapmışım diyorum simdiii. Ama bı bakarım canımm o hanım kızımıza da 😂
anonim9 yok ya bakarsin videolarina ona göre yaparsin yani Chlor Thing nerdeee benim canim aprilim nerdeeee 🤣🤣🤣
Moonlight_ haklısın 😂😂😂😂
anonim9 Gobek cok zor giden bi boyle ve leslie de hafif sayilabilecek kategoride. Zumba+pilates oneririm kuzu.
Sokaklambasi öncelikle Leslie ile vücudumu spora hazırlamak istiyorum. Birden pilatese girince bana çok ağır geliyor ve çabuk pes ediyorum yapamayinca. O yüzden Leslie ile başlamak istedim aslında
anonim9 Ha evet o sekilde olur cok guzel dusunmussun. Ama cok fazla takili kalma lesliede ♥️
anonim9 ağır spor gibi vücudu yoran ve hemen pes ettiren şeklinde soylmeke istemiştim 😂😂
O kadarına zaten gerek yok bence. Mesela en basiti her gün 1 saat yürüyüş. İlk zaman zor gelebilir ama sonra alışırsın, haftada 2 gün de egzersiz eklersin olur bence