• Muhabbet
  • Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu

TombulHatun ayy kanka dur ağzından yel alsın bir fazla değil iki fazla dkdkdkdkd tüyo veremiyorum artık resim attım fazla detay verince ifşa olmuş gibi hissediyorum 😂😂😂😂

Kbranur65 bı kere sabah erken saate eşimi dürttüm iş başındayken kapı açıldı evimizde kimse yaşamıyor kaynanam bişi almak için yedek anahtarla gelmişti ama bakmadan gitti biz yinede uyuma numarası yaptık 🤣🤣
    Bı kerede yatılı misafirim vardı yaşlı kapım açıktı hava sıcak diye gece gelip bize bakmış ben bunu öğrenince misafirim kim olursa olsun kapımı kilitlı tutmaya basladim. Bı kerede asadayiz mutfakta esim yemek yiyo bende yanındayım herkes odada yemeğini yedi ben onun kucağına oturdum sonra odadan herkes adıma sesleniyo bı baktım biz napiyosak kapının camından diğer odaya gorunuyirmus naptiysak gördüler yani ay ben bı utandım bı utandım 🤦 eltimde patavatsizdir diğerlerini çağırmış gelin bakın napiyo diye

melebek bı kerede annem bize yatıya geldiğinde biz dayanamadik gece yaptık uyuduk benim iç camasirlarim yatağın yanında peceteler masanın üstünde peceteyi sakladım bı şekil ama kadın ısrarla içeri giriyo ben itiyorum görmedin diye ama en sonunda gördü galiba öyle çıktı bikere yine aynı şekil üstüm çıplak yorganın altındayım kalk dese ayvayı yedim yine anladida ben hemen üstümü giydim yorganın altında 🤣🤣

Coolness Eşimle yatak odasına gittik tlfonu elindeydi bakıyor falan bnde yanaştım tlfonu bıraktı işte sevişiyoruz falan 🤣 69 pozisyon mu ,alt üst birbirimize girmisiz neyse ikimiz tam kıvamına geldik şelale pozisyonu varya ona geldik tam girecek bunun amcası aradi nefes nefese kalmış adam saat 12 ye geliyor 😂 neyse nefesini tutu konuştu bir dakikalık falan telefonu kapati nefesini oyle Bir biraktiki ben gülmekten yarıldım bir saydiriyor bir saydiriyor benim gözüm hem aşağıda hemde onda 😂😂bana sus diyor fena olur bnde hala gülüyorum 😂