Sutlucikolati bu yemek konusunda neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz yaa 🙈 normal kurubakla sebze yemekleri yiyeceksin ya da tavuk balık et bunları sote tarzı ya da sade yapıp yiyebilirsin. Her zaman evde pişen şeyler yani sadece yağ oranı az olursa daha iyi olur 👌🏻 Aralıklı oruç yapıyorum bende 12 den sonra yemeye başlıyorum en en kötü akşam 7-8 yemek bitmiş oluyor

Moonlight_ Eşim, benim için hurmanın içine fıstık ezmesi sürer misin dedi ve ona yapınca kendime neden yapmayayım dedim ahahhaa sonuç hepsi midemde hsjjdkds 😂😂😂

ladymomm koltukta bi sag bi sola gidiyor bütün gün hic yorulmuyor bide tirmaniyor cikacak tam bi 🐒🤣🤣

ladymomm once kendime bir ev 😂bir araba 😂sonra bazi yerlerime estetik özelikle göbek 😂sonra çikolata fabrikası istiyorum 😂

ladymomm çok beklentiye giriyoruz bence mesela 1 ayda 3 5 kilo hedefliyoruz ama vermek istediğimiz daha fazla eminim beklentilerimiz karşılanmiyor sıkılıyoruz ben bu döngüde dönüp durdugum için hiç ilerlemiyorum sen daha şanslısın azim var sende bende o da yok 🥹

ladymomm herkese derman olursun da kendi yaralarin açıkta kalır ya o hesap oldu bnmki 😂 dediğimi tütün gittiğim yoldan gitmeyin 🫣