Sutlucikolati diyeti bozmamissndr kaçamak yapmışsndr yahu devam et farklı yöntemlerle dene tekrar ne zamandır diyettesn ben yeni katıldım bozmak gibi bı niyetim yok inşallah ama kaçırdığım gün diğer ucundan tutup birakmamayi düşünüyorum ben ki 6 ay öncesine kadar 68lere düşüp bozdum nasılsa diye 80 kiloya gelmiş kariym bu kötülüğü yapmayalım kendimize 🥹

anonim9
    Ya sıkılmadan sporu nasıl yapıyorsunuz 😅
    Sen benim yediklerimi duysan 🤦‍♀️🤦‍♀️

anonim9 kiz burda hangi konuda dövsün senii😅 yediklerinde hic bisey yok allahim bende sabah patates kizartmasi yedin sonra muzlu süt ictin aksamda kizartma yedin flan sandim😅😅😅

Moonlight_ lady ile aramızda bi pilav yeme sorunu var geçen hafta biraz abartmistimn😂 biber dolması da bı pilav sayılır pirinç sonuçta o yüzden öyle demiştim kesin laf eder diye 😂😂😂 gündüz patates akşama pirinc 😂 bir şey söylemesini beklerdim ne bileyim 😂😂😂😂

belladonna zor spor yapmadigim için sıkılmiyorum şimdilik o yüzden Leslie yi seçtim pes etmemek için 😂 30 dk da sıkılmadım ama 45 dk ya başladın sıkılıyorum ama yaz geliyor içine girmem gereken kıyafetlerim elbiselerim var napiiimn mecburum 😂😂 ne yediiin çok açım yaaa