ladymomm
Değilsin ama ben küserim 😜😜
5. Hafta 😍💪🏻
anonim9
Ya sıkılmadan sporu nasıl yapıyorsunuz 😅
Sen benim yediklerimi duysan 🤦♀️🤦♀️
ladymomm
Lady senin neden kahvaltın normal kahvaltı değil 😅
ladymomm hmm bence goruceksin 🥰
successfulwoman
Aşkım sen benimle muhatap olmuyorsun ki 😅
Ben seni hayranlıkla izliyorum
ladymomm bugün gün sonu böyle bende atayım
ladymomm kendisi minnak ama yaptigi isler boyundan büyük allahimmm cildiriciim😅😅😅😅
anonim9 kiz burda hangi konuda dövsün senii😅 yediklerinde hic bisey yok allahim bende sabah patates kizartmasi yedin sonra muzlu süt ictin aksamda kizartma yedin flan sandim😅😅😅
ladymomm hurma nideeeennnn😅😅
Moonlight_ lady ile aramızda bi pilav yeme sorunu var geçen hafta biraz abartmistimn😂 biber dolması da bı pilav sayılır pirinç sonuçta o yüzden öyle demiştim kesin laf eder diye 😂😂😂 gündüz patates akşama pirinc 😂 bir şey söylemesini beklerdim ne bileyim 😂😂😂😂
belladonna zor spor yapmadigim için sıkılmiyorum şimdilik o yüzden Leslie yi seçtim pes etmemek için 😂 30 dk da sıkılmadım ama 45 dk ya başladın sıkılıyorum ama yaz geliyor içine girmem gereken kıyafetlerim elbiselerim var napiiimn mecburum 😂😂 ne yediiin çok açım yaaa
anonim9 ama gündüz ekmek yememissin onu patatesle kapatmissin 😅
Moonlight_ aynen onu bari yemeyim dedim içim rahatlasin 😂😂
anonim9 😅😅😅😅
anonim9 en son sınıfta kalan çocuklar gibi geriden gelme tamm 😂
perimasali802_ aynen aşkım sporun önemi zaten şekillenip sıkılaşmayı sağlamak 🙈
perimasali802_ insan kendini her haliyle sevmeli zaten 🙈 bende çatlaklarımı sorun etmiyorum ve sosyal medya ile benimde çok aram yok kişisel hesabımda yok zaten ama çoğu kişi oradakileri görüp kendini beğenmeyebiliyor maalesef 🥲 bende şu yumru gibi kalan göbeği eritsem başka şey istemem 😂😂
perimasali802_ ne yapacaktın hadi söyle 😂😂
Oluyorumanlasana sağol aşkım ama bu aralar güzel ilerlemiyorum gibi hissediyorum 🥲