successfulwoman aşık olman gereken insanlar var aşkım 😂😂 @belladonna
5. Hafta 😍💪🏻
perimasali802_ pratik şeyler yapacaksın aşkım. Bak ben mesela yeşilliklerimi yıkayıp kurutup doğruyordum kapaklı kutulara koyuyordum (kıvırcık lahana filan) semizotunu ayıklıyordum kullandıkça yıkıyordum dereotu ve maydanoz da aynı şekilde. 1 günümü ayırıyorum ama 1 hafta boyunca şipşak yapıyorum. Mutfakta temiz kalıyor vaktimi de almıyor mesela 2 günlük yemekler yapabilirsin. Ben kıymalı kabak yemeği yapıyorum ya hani onu yapınca kıyma harcını fazladan yapıyorum dondurucuya atıyorum kabak yemeği yapınca hemen çıkarıp hazırlıyorum sadece kabak doğruyorum 5 dakika yemek ocakta oluyor. Ispanak aldım mesela fazladan aldım temizledim yıkadım dondurucuya attım 2 hafta içinde onu kullandım böyle bazı yemekleri fazla yapıp diğer günler için kolaylık sağlayabilirsin
perimasali802_ aşkım 1 aydır spor yapıyorum hala bende bile var oradan 3 tane çocuk çıktı kolay değil hemen öyle eskisi gibi pat diye toparlasın. Emek istiyor çok fazla ama gayret edersen her şey olur. Birde sosyal medya insanı çok yanıltıyor kadınlar doğum yapar yapmaz incecik görünce modumuz düşüyor ama onlar karın gerdirme ameliyatı oluyorlar çatlakları için tedavi oluyorlar bizim öyle bir imkanımız yok ki o yüzden zaman alacak mecburen 🥲 ah ahhh paranın gözünü seveyim 🤣🤣
ladymomm cok güzel bir fikir canim normaldede yaparım dolaba atarim ama diyet yemeği yapmadığım için hep gomerdik 😂😂o yüzden yine dikkatli gidiyorum ama spor işte desteklenmesi lazim yoksa kilo gider diye düşünüyorum
ladymomm ben çatlaklarimi seviyorum aşkım, zaten sosyal medya sevmiyorum ve çoğunun göründüğü gibi olmadığınıda 😂ama şu varki ben kendimle barisik biriyim ve sadece göbeğim var o yüzden cok takıyorum
ladymomm o para bnde olsaydı varyaaa 😂😂😂
anonim9 şeker kaçamağı yapıyorsun canim şimdi yine şeker yersen başa gidersinnn emin ol şekersiz kahvede cok güzel ( krizi olan biri söylüyor)
ladymomm ay süpersin azmine hayranim valla ✨😻
perimasali802_ biliyorum canım ama artık çok geç 💆💆
anonim9 ictin yani 😂
perimasali802_ içiyorum son yudumlarim 😂😂
anonim9 bide gülüyor 😂
perimasali802_ @ladymomm u böyle böyle delirttim 😂 hem kacamak yapıyorum hem hiç yapmamış gibi davranıyorum 😂😂😂 neyse ictigimide erittim 👻👻
ladymomm hmm anladım canım tamam
ladymomm bugun bozdum diyeti 🥲 aralikli oruc yapmak istiyorum ama ne yicegimi bilmiyoruuuum 🤣
Sutlucikolati diyeti bozmamissndr kaçamak yapmışsndr yahu devam et farklı yöntemlerle dene tekrar ne zamandır diyettesn ben yeni katıldım bozmak gibi bı niyetim yok inşallah ama kaçırdığım gün diğer ucundan tutup birakmamayi düşünüyorum ben ki 6 ay öncesine kadar 68lere düşüp bozdum nasılsa diye 80 kiloya gelmiş kariym bu kötülüğü yapmayalım kendimize 🥹