dilberevinbarkinyokmu yaaa teşekkür ederim canım benim 🌸 en son 1,5 sene önce görmüştüm bu rakamı ondan beri işte 5 kilo almıştım sürekli al ver yapıp durdum bu sefer bir daha aynı şeyler olmadan koruma sürecini başarıyla tamamlarım inşallah

perimasali802_ bugünden değil yani 🤣 geçen hafta gitmiştik resim yok diye telefonumdaki güzel fotileri ekleme yapıyorum 😂😂

ladymomm laydm ben 75 de bırakıyorum kendimi 😂 depresyondan çıkayım duruma göre gelirim ama şuan ne modum var ne motivem senin gibi güçlü kalamiyorum🥹

ladymomm yedim ya kuzenimde stresli bir döneminde ay ı streslendikçe bende yedim vize buddyiz birimize birşey olunca ona da olur
      Ama annemdeydim 5 gündğr haliyle bozuldu
      Bugün koca bir diyet alışverişiyle eve döndüm bakalım

simonedebeauvoir zaten annede olunca diyet filan hak getire 😂 her şey yalan dolan oluyor hahaha bende bayramda anneme gidicem diye son 2 hafta dikkat etmeye çalışacağım yoksa geri dönüşte 2 kilo alıp geri dönerim 😅

ladymomm
          başlangıç: 82 ( küsurat da vardı ama hatırlamıyorum)
          2.hafta: 81.25
          Giden kilo: 750 gr
          3.hafta: 80.90
          Giden kilo: 350 gr
          4.hafta: 80.15
          Giden kilo: 750 gr
          5.hafta: 79.05
          Giden kilo: 1 kg 100 Gr
          Toplam giden kilo: 2 kg 950 Gr
          ( Umarım doğru hesaplamışımdır 😂 )
          6.hafta: 79.80
          Giden kilo yok alınan kilo var: 750 Gr 😏

ladymomm gidis ucakla donus arabayla cicegim esimin gelis tarihine gore 2 ay rahat olur gibi ama genelde esimin anlayissiz tavirlariyla birlikte izin burnumdan geliyor bu sene nasil olur bilmiyorum allah buyuk❤️❤️