Moonlight_ başlıyoruz o zaman
Su diyetine😎😎😘
newmommy_ 16 kg ne kadar surede verdin kız 😅
esmermelek ya bi yerde okumustum bir süre bir şey yemeyince vücut kendini kıtlıkta sanıp yağ yakmayı durduruyormuş doğtu mu ben o yüzden bu diyeti yapamadım 😅
esmermelek yarin baslayalim bugün bisey yedim valla ses cikmayinca 🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati hayir bi müddet sonra enerji sarf etmek icin yag yakmaya basliyor 😅
Moonlight_ olsun sen bildiğin yoldan devam et böyle diyetlere girme 😂😂😂
Moonlight_ hayır aşkım kız doğru diyor 😂😂🫠
Sutlucikolati aynen öyle kendini koruma altına alıyor o yüzden şok diyetler doğru değil. Kısa zamanda güzel sonuç verse bile sonrası için kalıcı olmuyor maalesef
ladymomm benim spor hocam yanlis demis ozaman kiz bana dedi yedigin seyi yakar mesela ama mesela aralikli ourcta uzun süre ac kalirsan bisey yemedigin icin yakacak bisey bulamayinca yag yakar yedi 🙈🤣
Oluyorumanlasana bu diyetten uzak dur diye dedim aşkım yoksa sen şekerli çay haricinde süper iş çıkardın 😂😂😂
Moonlight_ aşkım aralıklı oruç öyle evet. Onda yeterince besin alıyorsun her şeyden önce sağlıklı besleniyorsun ama bunun gibi şok diyetlerde besin olarak zengin beslenmediğin için vücut kendini durduruyor ve mevcut yağları koruma altına alıyor. O yüzden her zaman en ideali yiyerek ve hareket ederek zayıflamak tıpkı aralıklı oruç gibi 🙈😂
ladymomm tamam dogru biliyormusum ozaman 🤣 ipler koptu bende bu postta 😅😅😅
ladymomm ahahaha biseyi de unutmaz 😂🧿
esmermelek 1 buçuk günde 2 kilo verdim irade lazım ya çok zor gercekten
esmermelek ben normal diyete girdim paketli gıda ekmek hamur işi şeker tüketmiyor akşam da birşey yemiyorum bol su spor.
ladymomm anlık mutlu ediyor keske hemen kilo vermenin yolu olsaydı 😅
Sutlucikolati 2 ay guzelim hatta tam iki ay dolmadan
esmermelek nasıl yapacaz hiç yemek yemicez sadece su mu içeceğiz bilgi verebilirmisin
newmommy_ geri aldin mi sonra peki
Sutlucikolati 4-5 ayda aldim ama rahat besleniyordum normal protein agirlikli beslenseydim almazdim heralde