esmermelek ya bi yerde okumustum bir süre bir şey yemeyince vücut kendini kıtlıkta sanıp yağ yakmayı durduruyormuş doğtu mu ben o yüzden bu diyeti yapamadım 😅

esmermelek yarin baslayalim bugün bisey yedim valla ses cikmayinca 🤣🤣🤣🤣

Moonlight_ olsun sen bildiğin yoldan devam et böyle diyetlere girme 😂😂😂

Sutlucikolati aynen öyle kendini koruma altına alıyor o yüzden şok diyetler doğru değil. Kısa zamanda güzel sonuç verse bile sonrası için kalıcı olmuyor maalesef

ladymomm benim spor hocam yanlis demis ozaman kiz bana dedi yedigin seyi yakar mesela ama mesela aralikli ourcta uzun süre ac kalirsan bisey yemedigin icin yakacak bisey bulamayinca yag yakar yedi 🙈🤣

Moonlight_ aşkım aralıklı oruç öyle evet. Onda yeterince besin alıyorsun her şeyden önce sağlıklı besleniyorsun ama bunun gibi şok diyetlerde besin olarak zengin beslenmediğin için vücut kendini durduruyor ve mevcut yağları koruma altına alıyor. O yüzden her zaman en ideali yiyerek ve hareket ederek zayıflamak tıpkı aralıklı oruç gibi 🙈😂

ladymomm tamam dogru biliyormusum ozaman 🤣 ipler koptu bende bu postta 😅😅😅

esmermelek ben normal diyete girdim paketli gıda ekmek hamur işi şeker tüketmiyor akşam da birşey yemiyorum bol su spor.

esmermelek nasıl yapacaz hiç yemek yemicez sadece su mu içeceğiz bilgi verebilirmisin