yarentoo

yarentoo ayy nasıl da misss gibi duruyor 😍😍 özellikle tabağına bayıldımmm ❤️
Mavili şeyler her zaman ilgimi çekmiştir 🥹

yarentoo bende şu anlık 1 litre suyumu ve sade Türk kahvesi içtim sonra kahvaltı yaptım 🧚‍♀️ şu anlık bu kadar evi toparlayıp sporumu erkenden yapmaya çalışacağım 💪🏻 resimleri gün sonunda atarım

perimasali802_ kuzzuuuuuuu sana ne oldu yaaa 😢 kendini toparla çabuk. Sen gelmesen de ben seni etiketlemeden duramam aşkım benim ❤️

ladymomm ay evet aşkım ya tabak çık tatlı mudo. Valla öğlen 4 gibi acikiyorum ne yiyebilirim

ladymomm ya bende motivasyon şişesi Alicam. Spor daha yapmadım bebeğim uyusun sporumu yapayım

ladymomm aşkım bugün evime donecem o yüzden fırsatım olmuyor müsait oldugumda bolca konuşuruz,annem keledos yapıyor bna bugün

yarentoo ara öğün yapabilirsin. Paylaştığım listeye bak orada yazanlara göre hazırla bir şeyler. Ben mesela bugün karabuğday patlağı olmadığı için 1 dilim tam buğday ekmeğini kızarttım. Labne de yoktu yerine 1 dilim süzme peynir ve 1 tane şeftali birde ceviz yerine badem fındık tükettim

yarentoo motivasyon şişesi bende de var ama bir süre sonra kullanma şevki gidiyor insanda. Alınca eliminn altında olur sürekli kullanırım dersen al işe yarıyor 😂

belladonna diğer postuma hem yazmış ki neredesin sen diyet postu bilmem ne hemde postu açmışım kendisi yok. Sonra diyor ki birkaç gün sonra gelirim 😂😂😂😂

ladymomm ya sen benim canimsin😍 peridenin bana kattigi en guzel seylerin basinda geliyorsun iyi ki varsin canim benim🩷🩷 evet daha once yaptigim hatalara dusmeyecegim cunku sonu yok. Ustune basarisizligin vermis oldugu o eziklik duygusu var o daha da beter ediyor her seyi🫤 bu sefer ben de gercektne cok motiveyim veee sabah 9 da 3mile leslie yaparak da bunu kanitladimmm😍😍 yaparken cok zorlandim ama o kadar da iyi geldi ki vucuduma 🤭🫠

ladymomm sabah 9 da leslie yapildi 40 dk sonrasinda limonlu chiali su icildi iki saatlik direksiyon dersim vardi simdi de kahvaltimi hazirladim yapiyorum komutanimmm🫡🫡