belladonna o daha kendine gelememiş sonra uğrayacakmış 🙊 evde değildi sanki en son 🤣
Diyetlendimm 🧚♀️
perimasali802_ kuzzuuuuuuu sana ne oldu yaaa 😢 kendini toparla çabuk. Sen gelmesen de ben seni etiketlemeden duramam aşkım benim ❤️
ESMERBOMBA_ Süpersin canım benim 💪🏻🫂 kaçamaksız bitirelim günümüzü 🙏🏻
ladymomm yapıyorum zaten hatta 1 kaçak yakaladım fark ettin mi 😜
ladymomm
Haaa bak o kadarını bilmiyorum ama gözüm hemen anonimi aradı 😅
ladymomm aşkım bugün evime donecem o yüzden fırsatım olmuyor müsait oldugumda bolca konuşuruz,annem keledos yapıyor bna bugün
belladonna iveeeet @anonim9 😂😂 o Allah bilir şu an neler tıkınıyor neleeeer. Yediği hurmalar tırmalayacak onu 😂
belladonna diğer postuma hem yazmış ki neredesin sen diyet postu bilmem ne hemde postu açmışım kendisi yok. Sonra diyor ki birkaç gün sonra gelirim 😂😂😂😂
perimasali802_ tamam aşkım 🫂🥹 ayyy keledoş dimeeeğğ canım çekiyor 🥲
ladymomm
Çok pişmanım ladyyy diyecek bella demişti dersin 😅
ladymomm
Bir kaç sonra gelecek çünkü bol bol depolayacak lady 😜
ladymomm ya sen benim canimsin😍 peridenin bana kattigi en guzel seylerin basinda geliyorsun iyi ki varsin canim benim🩷🩷 evet daha once yaptigim hatalara dusmeyecegim cunku sonu yok. Ustune basarisizligin vermis oldugu o eziklik duygusu var o daha da beter ediyor her seyi🫤 bu sefer ben de gercektne cok motiveyim veee sabah 9 da 3mile leslie yaparak da bunu kanitladimmm😍😍 yaparken cok zorlandim ama o kadar da iyi geldi ki vucuduma 🤭🫠