Diyetlendimm 🧚♀️
perimasali802_
Yeşil çay soda ve limonla yapıp içiyorsun. Yeşil çay ve limonlu suyun içine sodayı dökünce köpürdüğü için birde renginden dolayı adına bira demişler ama bira ile alakası yok tabii ki 😂 ödem attırıp metabolizmayı hızlandırıyor. Eğer dikkat ettiğin halde gitmiyorsa dene
Sabah kahve içtim sonra 32 dakikalık spor yaptım
14:00 gibi de ilk öğünü yaptım
Son öğünü de yapınca atarım 🌺
@newmommy_
@Oluyorumanlasana
@aselinannesi9398
@ozlen
@perimasali802_
Başka kim vardı devam eden
perimasali802_ canım geogle yaz dukan birası çok etkili ben içine çok az elma sirkesi ekledim dene bence bir hafta çok yapmıyorsun zaten 1 hafta sonra ara vermen lazım
ladymomm bazen kola kaçamağı oluyor bide bayramda koydeydik haliyle yedim de yedim 🤣
ladymomm 😍😍😍😍😍
ozlen tamm canim deneyim 🤗
ladymomm Instagram yoktu o nasil oluyor
ladymomm ben varım canım 🫶🏻 sabah 10.30 da sade türk kahvesi içmiştim hala yemedim bişey ölüm diyeti yapicam
Oluyorumanlasana
Eeeee İsveç diyeti yap işte aynı hesap 😂😂😂😂
perimasali802_
Karbonhidrattan fakir bir listesi var 😂
Sabah kahvaltı yapmıyorsun sadece sade kahve içip güne başlıyorsun. Bazı günler sabah kahvesi yanında kızarmış ekmek yazmışlar o da öğlen ve akşam öğünlerde karbonhidrat olmadığı için vücuda enerji versin diye sanırım. Genelde protein ağırlıklı bir liste et tavuk balık yumurta var ama seçenekler çok az yani bak öğlen tabağımda bile 1 tane domates semizotu (normalde ıspanak haşlaması oluyor) 2 yumurta var akşam sadece tavuk ve salata var 😂 birde süt yasak 🚫
perimasali802_
Aşkım kola içene kadar onun yerine yemek yanına pilav filan yesen daha iyi. İnan bana bir bardağında bile ne kadar şeker var
ladymomm 17.00 da bugün ki menümüz lahmacundu 1 tane yedim doymadım 1.5 yedim idare etti sabaha açlıktan ölmezsem görüşürz laydm😂
ladymomm beynim yandi peki ben yapabilirmiyim sence 🤕