ozlen
Gözün aydın ben uzun zamandır diyet yapamadım yatılı misafirlerim vardı çünkü ama bugün İsveç diyetine başladım 13 günlük bir süreç beni bekliyor bakalım sonuç ne olacak 😂

perimasali802_
    Yeşil çay soda ve limonla yapıp içiyorsun. Yeşil çay ve limonlu suyun içine sodayı dökünce köpürdüğü için birde renginden dolayı adına bira demişler ama bira ile alakası yok tabii ki 😂 ödem attırıp metabolizmayı hızlandırıyor. Eğer dikkat ettiğin halde gitmiyorsa dene

perimasali802_ canım geogle yaz dukan birası çok etkili ben içine çok az elma sirkesi ekledim dene bence bir hafta çok yapmıyorsun zaten 1 hafta sonra ara vermen lazım

ladymomm ben de yeni kahvaltı yaptım spor yapıyorum normalde ama bugün kaldı yürüyüşe çıkacam artık durmak yok 😅

perimasali802_
          Karbonhidrattan fakir bir listesi var 😂
          Sabah kahvaltı yapmıyorsun sadece sade kahve içip güne başlıyorsun. Bazı günler sabah kahvesi yanında kızarmış ekmek yazmışlar o da öğlen ve akşam öğünlerde karbonhidrat olmadığı için vücuda enerji versin diye sanırım. Genelde protein ağırlıklı bir liste et tavuk balık yumurta var ama seçenekler çok az yani bak öğlen tabağımda bile 1 tane domates semizotu (normalde ıspanak haşlaması oluyor) 2 yumurta var akşam sadece tavuk ve salata var 😂 birde süt yasak 🚫

ozlen
            İnşallah bakalım hayırlısı ile bu diyetle 3-4 kilo versem bile süper olur 😂 7 kilo veren varmış ben 4 kiloya da razıyım nsjjdkdlsk 13 günün sonunda sonuçları paylaşacağım zaten

ozlen
              Yürüyüşte en güzel kardiyo 😍 haraketsiz kalmaktan iyidir

ladymomm evet ya seviyorum yürüyüşü ikizlerimi aldım baya yürüdük bide hep yokuş ya benim evim baya kalori yakıyorum 😅😅😅😅

ladymomm 17.00 da bugün ki menümüz lahmacundu 1 tane yedim doymadım 1.5 yedim idare etti sabaha açlıktan ölmezsem görüşürz laydm😂