@Aglicaktabikolaymi nerdesin sen ne yaptın diyeti
Diyetlendimm 🧚♀️
belladonna pilavim olmasa varligimdan haberiniz olmayacak 😂😂😂😂
Oluyorumanlasana gel pamuklara saram seni 🫂😂😂
belladonna keşke sayılsa o zaman bu hallerde olur muydum ben 🫠🥲🥲
belladonna işte siz bir şey yapmıyorsunuz bari ben bu kadar çabalarken sonuç alayım 😂😂😂
belladonna bugün mesela eşime yine pirinç yaptım baktım oğlan pirinç yiye yiye Çin’li olacak 😂😂😂 bende kıymalı makarna yaptım yoğurtla beraber yedi kendime de mantar soteledim. Herkes tek çeşit yiyor da işte bak benim uğraşıma 😂😂😂
belladonna şunu yer imine ekleyeyim de arada girip okurum, unutmamam lazım 🫠😂
belladonna Offff ben okurken yoruldum ladyyy bu neeee 😅
Kesin okuyunca bunu yazacak dedim biliyor musun 🤣🤣
Girmedim ki izleyeyim aşkım 😅 girsem derdiniz giriyor yazmıyor diye sjjdjdldhjk ama girince ne göreyim herkes per perişan 😂
Ay postu açmayı da geçtim yine iyi motive olup diyet yapmaya devam ediyorum 😂
Moonlight_ bella dedikoduyu başlattığı halde ona teşekkür etti bende dedim ki bize de et bizim suçumuz ne 😂😂😂
ladymomm sar beni sarmala beni laydm de layyyydiiiiiiimmmm 🔥🥰🥰
- Düzenlendi
yarentoo az daha sabret 2 yaş en zorlu dönem ama geçiyor. Eşin bu dönemde sana yardımcı olursa en azından biraz yükün hafifler. Ama inan 3 yaşından sonra özellikle 4 e yaklaşınca çok rahat ediyorsun. Ben mesela oğlumun eline bir şey veriyorum onunla oyalanırken başka bir oda da sporumu yapıyorum tabii ki her ihtimale karşı mutfağın kapısını kilitliyorum 😂 beni rahatsız etmiyor arada yanıma geliyor bir şeyler söylüyor gösteriyor ama asla yapışmıyor tekrar salona geri gidiyor kendi başına oynuyor. Ama 2-3 yaş arası zor anlıyorum seni 🫂🥺
aselinannesi9398 neredesin kız kayboldun 🤨🤨
ESMERBOMBA_ yaaa harikasın aşkım. Uzun zamandır kaçamak yapmadan diyete devam ettiysen bünyen alışmıştır 1 hafta daha diyet şeklinde ilerle baktın yine gitmiyor o zaman kaçamak yapıp bünyeni şaşırtabilirsin ama arada kaçamaklar yapıyorum diyorsan düzeni bozmadan devam et ❤️😍