newmommy_ cok gecmis olsun canim insallah bir an önce iyilesir hastaneden güle oynaya cikarsiniz dualarim sizinle🙏🏻 keske hic bir cocuk hasta olmasa🙏🏻❤️
Diyetlendimm 🧚♀️
perimasali802_ kimi kizzz
Moonlight_ someri
newmommy_ geçmiş olsun canım 💕
perimasali802_ ay yok kiz nerdee keske görsemmm 😍
Demek istedigim burda neler neler gördük someride görsem sasirmam yani🤣
Moonlight_ 🤣🤣 imkansız bnce
newmommy_
Çok çok geçmiş olsun bitanem 🥺 Ortalıkta olmadığın için oğlunla ilgili bir durum olduğunu hissetmiştim. Sen kendin ve oğlun için iyi olan şey neyse öyle yap o şekilde hareket et 🌹 Burayı da diyeti de düşünme.
Rabbim şifa versin, inşallah hiç yatışa gerek kalmadan eve gidersiniz canım benim 🤲🏻❤️ Okurken kendi oğlum gibi içim gitti, küçük canlara hiçbir şey olmasa keşke 🥺
aselinannesi9398 Nasibinde o kadar varmış demek ki 🥺❤️
aselinannesi9398 size yaşattığımı yaşıyorum ahhahaha 😂😂
belladonna
Yüzün nasıl tombul aşkım senin? O boyla ne kadar tombik o la bi lir sin seeeeeeennn 😂😂😂
belladonna
Aşkım sen tam destek, full destek ona lafım yok ❤️😍😘 ama bana asıl diyet yapanlar lazım, hiçbirisi meydan da yok farkında mısın? 😅
perimasali802_ elhamdulillah çok şüküüürrğğğ 🤣🤣
perimasali802_ ben bakınca aç hissediyorum 😂😂😂
perimasali802_
Çiçeğim ben her türlü burası olsa da olmasa da diyet ve düzenli spor yapıyorum 🥲 amacım başkasına katkı sağlamak ama onlar da meydan da yok 😅
- Düzenlendi
Bugün yine listeyi çorba ettim ama olsundu 🥲 Listeleri son yapışımdı, Pazar günü yeni listeler gelecek 😍❤️
Kahvaltı;
Domates, Salatalık, Biber
1 tane şeftali
2 dilim peynir
2 adet ceviz
2 yumurtayla omlet yaptım 1 tane yedim
2 dilim ekmeğin 1 tanesini yedim
(Çok aç hissediyordum sabah diye fazla aldım ama yok, bünye alışmış yiyemedim arkdşlar 🥲)
Ara öğün;
4 tane hurma içine, birer çay kaşığı fındık ezmesi sürdüm. Üzerine de ceviz serptim 🙆🏻♀️🫠
Yarım bardak sütle soğuk kahve
(Protein tozu ve kolajen ekledim içine)
Akşam yemeği;
Yemek yemeye pek vaktim olmadığı için geçiştirmeli bir öğün oldu 🥲
Salata üzerine 2 dilim süzme peynir ekledim biraz da ceviz başka da bir şey yok 🤭
✅1,5 litre su
✅Kaçamak yok
✅Şekersiz 6. Gün
Spor yapamadım, sabah sirkeli su içmedim 🥲
Yarın tartı günü ve haftanın izin günü 🥳🥳
Yani yarın istediğiniz şekilde beslenip pazartesi günü kaldığınız yerden devam edebilirsiniz ❤️
(Gerçi benden başka pek uyan yok ama niiyyyse)
@newmommy_ kendini ihmal etme ki oğluna iyi bak aşkım 🫂
@belladonna her daim tam destekçim 😅😍
@Moonlight_
@perimasali802_
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi
@anonim9
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
@yarentoo
@Gzmkk