newmommy_
Çok çok geçmiş olsun bitanem 🥺 Ortalıkta olmadığın için oğlunla ilgili bir durum olduğunu hissetmiştim. Sen kendin ve oğlun için iyi olan şey neyse öyle yap o şekilde hareket et 🌹 Burayı da diyeti de düşünme.
Rabbim şifa versin, inşallah hiç yatışa gerek kalmadan eve gidersiniz canım benim 🤲🏻❤️ Okurken kendi oğlum gibi içim gitti, küçük canlara hiçbir şey olmasa keşke 🥺

yarentoo Ben yapmaya yapıyorum zaten aşkım. Size üzülüyorum, günler boşa gidiyor diye 🥲

belladonna
    Aşkım sen tam destek, full destek ona lafım yok ❤️😍😘 ama bana asıl diyet yapanlar lazım, hiçbirisi meydan da yok farkında mısın? 😅

perimasali802_
      Çiçeğim ben her türlü burası olsa da olmasa da diyet ve düzenli spor yapıyorum 🥲 amacım başkasına katkı sağlamak ama onlar da meydan da yok 😅

anonim9 çabuk gel o zaman tek başıma kaldım diyorum anlamıyor musuuunnn?

Gzmkk varım diyip sonra kaybolmak yok ama 🙆🏻‍♀️❤️

Bugün yine listeyi çorba ettim ama olsundu 🥲 Listeleri son yapışımdı, Pazar günü yeni listeler gelecek 😍❤️

Kahvaltı;
            Domates, Salatalık, Biber
            1 tane şeftali
            2 dilim peynir
            2 adet ceviz
            2 yumurtayla omlet yaptım 1 tane yedim
            2 dilim ekmeğin 1 tanesini yedim
            (Çok aç hissediyordum sabah diye fazla aldım ama yok, bünye alışmış yiyemedim arkdşlar 🥲)

Ara öğün;
            4 tane hurma içine, birer çay kaşığı fındık ezmesi sürdüm. Üzerine de ceviz serptim 🙆🏻‍♀️🫠
            Yarım bardak sütle soğuk kahve
            (Protein tozu ve kolajen ekledim içine)

Akşam yemeği;
            Yemek yemeye pek vaktim olmadığı için geçiştirmeli bir öğün oldu 🥲
            Salata üzerine 2 dilim süzme peynir ekledim biraz da ceviz başka da bir şey yok 🤭

✅1,5 litre su
            ✅Kaçamak yok
            ✅Şekersiz 6. Gün

Spor yapamadım, sabah sirkeli su içmedim 🥲
            Yarın tartı günü ve haftanın izin günü 🥳🥳
            Yani yarın istediğiniz şekilde beslenip pazartesi günü kaldığınız yerden devam edebilirsiniz ❤️
            (Gerçi benden başka pek uyan yok ama niiyyyse)

@newmommy_ kendini ihmal etme ki oğluna iyi bak aşkım 🫂
            @belladonna her daim tam destekçim 😅😍
            @Moonlight_
            @perimasali802_
            @aselinannesi9398
            @Aglicaktabikolaymi
            @anonim9
            @Cicikiz
            @ESMERBOMBA_
            @yarentoo
            @Gzmkk

ladymomm tesekkur ederiz guzelim🩷 yatis verdiler maalesef serum bagladilar yarinki duruma bakicaklar insallah carcabuk toparlar da eve doneriz. Yerinde durmak istemiyor serumu cikarmak istiyo hemsire gorurse agliyo bi gorsen ilk kez daha boyle bisey oldu cok icim gidiyo🥹🥹 yani duzenli diyet yapamasam da abur cubur yememeye calisiyorum sadece redbull kacirdim
              Bugun 🥵

ladymomm yine cok guzel
                bi gun gecirmissin canim 😍 iyi yaptin vucudu dinlendirmek sart. Ben de haslanmis et yedim esim de yemek getirmisti biraz patates kizartmasi tirtikladim ondan ama fazla degil bide redbull kacirdim maalesef🥲