ladymomm yaaa maşallah sana sen şaka mısı. Ya ben dah 70 görüyorum tartıda misafir geldi biraz düzenim bozuldu gidince daha iyi başlicam kendime s beden taytlar aldım bugün içine girmek için 😍😂😂

ladymomm aa evet fazlaymis kilona gore kiz kola ozel hareketler calisiyor musun suan? Gerci bazi hareketler inceltmek yerine kas yaptigi icin kalinlastiriyormus bilincli bi sekilde yapmak gerek sporu da. Gerci sen hakimsin o konulara bence ekstradan agirlik ver 28 cm cok iyi zaten deli misin😍 benim kollar en son 37 cm di🥺☹️

ladymomm gelismis ama maalesef saglik konusunda sinifta kalmis bi ulke🤦🏻‍♀️ evet kalplerimiz bir 😍😍

ladymomm telegram gibi . Günlük kahvaltı gibi rutinleri paylaşmak için motive olurdu 🤔

ladymomm hiç benlik değil asko ama bakalimmm😂😂😂 inşallah görürsün ama goruncede bırakma burayı okeytoo😂😂

ladymomm baslangıc 68.30 sabah sirkeli sular kahveler içildi…
            Hastalancam ama o yüzden de fazla çıkmış olabilirim heralde bilemedim 🥹🥹🥹

1. Haftanın yeni listeleriyle geldim kızlar 🧚‍♀️
                Ben bu listelerden devam edeceğim, siz yapmazsanız kaydedin sonra ihtiyaç halinde kullanırsınız 🥰

@newmommy_
              @belladonna
              @Moonlight_
              @perimasali802_
              @aselinannesi9398
              @Aglicaktabikolaymi
              @anonim9
              @yarentoo
              @Gzmkk
              @Cicikiz
              @ESMERBOMBA_

yarentoo Şu misafirler zaten tüm sihri bozuyor 🥲🥲 ben buraya gelene kadar neler çektim ay ay 🥹

elifygt Olabilir aslında ama telegram kullanmıyorum ben işleyişi nasıl ki wp gibi mi? Sadece numara gözükmüyor onu biliyorum

elifygt genetik tamamen bence. Annem mesela kiloludur ama beli aşırı incedir kilosuna göre. Kolları kalındır, onun kilosunda (78-80) göze batacak kadar kötü bir kalınlık değil ama benim zayıflığıma göre gözüme batıyor. Sarkma var kollarımda onu yok edebilirsem tüm sorun bitecek. Aynı annem gibi belim de çok incedir. Bende genelde kilo alınca kola ve basene gidiyor. Dediğim gibi orantısız durmuyor vücudum ama ben o bel inceliğine göre kalın buluyorum. 64 kiloyken bile omurgalarım elime geliyordu şu kilo da kemiklerim aynadan bakınca gözüküyor ama o basenler hala belime göre kalınlar 🫠

anonim9 siz beni bıraktınız ama ne kadar dil döktüm yalvardım hala yoksun 😏

Gzmkk
                      Olsun daha güzel iyi olmuş denk gelmesi, tartı günü eksilen kilon fazla çıkar motive eder 😂