belladonna
Aşkım ciltte cidden etkisi oluyor. Hatta bak bu çok hoşuna gidecek 😂😂 Dur önce merak et sor ondan sonra anlatayım ahahahha 🤣
Vücutta etkisi var mı onu pek keşfedemedim zaten hali hazırda diyet ve spor yaparken başladım ne kadar katkısı oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama gün içinde aşırı dinç hissettiriyor, az uyusam bile uykumu almış olarak kalıyorum ve son olarak yeme ataklarım olmuyor. 🥲
Diyetlendimm 🧚♀️
belladonna vallahi öyle değilim kız keşke olsam 😂😂 hatta sana fiziğimi anlaman için Google’dan kadın fizik tipleriyle ilgili fotolara bakıyordum. Tahmin et ne oldu? 😂😂
belladonna çok mantıklı 😂😂😂
belladonna ayy şükürler olsun kırdım bellaammm 😍🥹
Bugün çok saçma beslendim ama inşallah almam 😂😂
- Düzenlendi
newmommy_
Doğru tahmin etmişsin aşkım 😍
Normalde listede ne varsa aynı o şekilde yedim. Hatta kahvaltı ve akşam tabakları bile bana acaba fazla mı diye hissettiriyordu. (Listedeki yazanlar)
Dünkü menü derken eğer ara öğünde hurma yediğim günü diyorsan o zaten listede yoktu. Ben o gün kahvaltıyı yine yanlış hazırlayınca ara ve akşam öğünlerini de kafama göre yaptım.
Eski listemde ara öğünde 3 hurma içine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi yazıyordu bende canım çekince 1 tane fazla ekledim 🥲
Ama hurmalı olanı demiyorsan diğerleri tamamen liste de ne yazıyorsa o. Mesela 2 tane karabuğday patlağı yerine, 1 tane tam buğday ekmeği tükettim. (Diyetiysen değişim olarak 1 ekmek dediği için)
Birde farkettin mi bilmiyorum, listeye göz atarsan eğer akşam öğünlerinde hiç karbonhidrata yer vermemiş sadece bir listede, 1 dilim ekmek var ama bende onu tüketmedim 🤭
Birde bu karabuğday/wasa yazdığı ara öğünde, sabah kahvaltısı aşırı hafif. Ne protein var ne de karbonhidrat. Meyve ve yoğurttan ibaret olduğu için ara öğünü bence bilerek öyle yazmış açlık hissini bastırsın diye 😂
Birde bana bu şekilde şeyler sormaktan ya da söylemekten çekinme lütfen. 🙏🏻 Belki göremediğim bir hatamı görmeme vesile olursun 💐 Bu arada gerçekten ana öğünlerim fazla mı sence bak bakalım 🤔 bana nedense fazla gibi geliyor ve listeye göre yapmama rağmen böyle hissediyorum
ladymomm düşüneyim biraz 😂
ladymomm 😂bn herşeyden soğudum aşkım ya
belladonna Bu arada ilk postu 64,40 ile açmıştım. Toplamda 6,15 kg gitmiş 🥹🥹🥹
ladymomm bıraktı galiba
perimasali802_ burayı bırakmamıştır da diyeti bırakmıştır net 😂😂😂 zaten parmaklarım yazmaktan ağrıyor yazamıyorum artık diyordu djdjdkkd
- Düzenlendi
perimasali802_ Şu an samimiyetimizin rahatlığına kapılma bak her istediğinde beni bulamazsın 😂😂😂 şaka şaka tek kalsan bile sana özelden destek veririm ben 😍
perimasali802_ Binden 🥲🥲
ladymomm sen teksin aşkım 💕🫂
ladymomm soğudum ya 🥺 boşver